Obnovit stránku

Recenze Canyon Anti-theft batoh 15.6" černý

Zajímají Vás názory a recenze na Canyon Anti-theft batoh 15.6" černý? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Canyon Anti-theft batoh 15.6" černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Canyon Anti-theft batoh 15.6" černý i vy.
Canyon Anti-theft batoh 15.6" černý - Batoh na notebook
Canyon Anti-theft batoh 15.6" černý
Prodej skončil
Magdaléna, Radošovceflag
Hodnoceno 02.11.2023, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
S batohom som veľmi spokojná. Jednoznačne odporúčam pre cestovateľov. Rada ho nosím každý deň do práce.
Pevná konštrukcia
Pohodlné popruhy a pevný ale pohodlne vystlaný chrbát
"Futuristický" dizajn sa hodí ku všetkému
Veľa praktických priehradiek zvonka aj vnútri v ruksaku
Tvrdá predná časť je veľmi praktická pri cestovaní (príjemná opierka; napriek tomu, že skončil pod hromadou ťažkej batožiny nebol ruksak ani jeho obsah poškodený)
Intenzívne využívam najmä vrecko na popruhoch
Malé vrecko na chrbte je veľmi dobre vystlané, takže aj keď je riadne natrieskané vôbec to nevplýva na komfort pri nosení
Popruhy sa niekedy samovoľne uvoľnili
Batoh má obdĺžnikový tvar a kôli tomu a pevnej prednej časti sa niekedy ťažko zatvára
Kvôli rozmiestneniu vreciek vo vnútri batoha a pevnej konštrukcii sa doň nezmestí tak veľa vecí, ako do iných batohov s rovnakými rozmermi (napr. kabát sa v pohode zmestí, ale vystlaná zimná bunda len ak v batohu nie je nič iné)
Pre pevnú konštrukciu batoh nie je tak dobre skladný, ako tvárnejšie batohy
0 ×Nahlásit
Lucia, Žilina 8flag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pevný materiál. Veľa priehradok na veci.
0 ×Nahlásit
Home Credit Slovakia a.s., Piešťany 1flag
Hodnoceno 04.09.2023, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ruksak vyzera OK. Priestranny vela odkladacich priecinkov.
Dizajn
Velkost
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.07.2023, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup
je az moc velky
0 ×Nahlásit
Ivana, Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 20.06.2023, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černý
Ověřený nákup
cena
lehky
hodně kapes
kvalitní material
0 ×Nahlásit
Mária, Stupavaflag
Hodnoceno 08.09.2022, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup
Priestranny
Lahky
Nazivo ako na obrazku
Vrecko na popruhu "na kartu" je tak ledva na jednu karticku
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.04.2022, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup
Skvělý batoh v kombinaci s ultrabookem (1,2kg) a iPadem mini, který se krásně vejde to připravené kapsy, tvoří ideální set na cesty do školy.
Skvělý
kvalita
spousta kapes
solidní ochrana PC, tabletu
lehký
polstrovaná záda
solidní popruhy
celkově menší prostor pro věci než se na první pohled zdá
kvůli šikmé základně, špatně stojí
0 ×Nahlásit
Zákazník, Rovinkaflag
Hodnoceno 26.01.2021, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup
pevný
dobré rozloženie ukladacích priečinkov
v "rohoch" batohu je ťažšie prejsť zipsom
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Mladá Boleslavflag
Hodnoceno 29.12.2019, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup
Jako batoh funkční, má vše, co je v popiscích, ale při pokusu jej reálně použít se objevila řada slabších míst pro naše konkrétní potřeby (viz zápory)
designově celkem povedený
za ty peníze svou službu odvede
je to spíš batoh na NTB, sluchátka, pár propisek a možná něco menšího k jídlu.
zavírání směrem k zádům, opravdu něco vytáhnout z batohu na zádech stěží bez toho, aby to nositel zaznamenal. V dolní části batohu je trjúhelník látky, která brání samovolnému plnému vyklopení, a ta by také komukoliv komplikovala neoprávněné "šátrání" v batohu
Hned při prvním pokusu se zip rozpojil při zapínání, ačkoliv nebyl batoh přecpaný - je to ten typ jemného plastového zipu, který nesnese moc příčného tahu, takže třeba přetáhnout zip přes roh klávesnice je ten případ, kdy se zip může rozpojit, naštěstí, opět díky lehké konstrukci, není problém se zipem sjet až na začátek a znovu jej spojit (mimochodem, při tomto rozpojení se dokonce posunuly zoubky proti sobě podélně, asi ten typ zipu také znáte)
pseudoskořepina vnější části neumožní vložit nic, co se tam nevejde samo od sebe, a problém byl například i se zmenšenou klávesnicí pro NTB, zapomeňte na nápad, že byste si přibalili klasickou klávesnici
objem je na hraně: NTB se do příslušné kapsy vešel bez problémů, ale klávesnice, myš, sluchátka a držák kabelů dohromady už byly na hraně (plus velká podložka pod myš) - největší problém byla klávesnice, a to byl opravdu zmenšený typ pro NTB prakticky bez okrajů HyperX Alloy FPS Pro
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 4 - Hodkovičkyflag
Hodnoceno 30.08.2019, varianta Canyon Anti-theft batoh 15.6" černo-šedý
Ověřený nákup
Krasavica
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09