Obnovit stránku

Recenze CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml

Zajímají Vás názory a recenze na CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 48 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml i vy.
CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml - Čisticí prostředek
CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml
Skladem
80,-
71,-
Do košíku
Zákazníkflag
Hodnoceno 21.02.2024, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Lemon odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Ja tento cistic pouzivam temer vsude v domacnosti. Vcetne na myti podlahy, cisteni umyvadla a vany, kdyz potrebuji vydrhnout tasku nebo batoh, tak nastrikam na vlhky hadr, kterym pak opatrne stiram povrch zavazadla. Je to potentni cistic, ktery rozpusti i starou necistotu, treba na okopanych dverich a nabytku, nebo pouzivam na otisky prstu na stenach od deti. Docela hezky voni, ale je lepsi si pri jeho pouziti vzit rukavice, nebot je to "drsnak". Da se pouzit i na odmasteni nadobi, treba kdyz prekypi polivka pri vareni a pak potrebuji ocistit hrnec zvenku. Dovnitr nadobi bych nedaval. Hezky se aplikuji funkcnim sprayem. Cena lidova.
0 ×Nahlásit
Jana, Praha 6 - Řepyflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Marsiglia odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
opravdu funguje
0 ×Nahlásit
Barbora, Pardubiceflag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup
příjemně voní
vyčistí
cena
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
super čistič
0 ×Nahlásit
Iveta, Žďár Nad Metujíflag
Hodnoceno 27.11.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Lemon odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup
doporučuji všem
0 ×Nahlásit
Ilona, Třebíč 1flag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup
Opravdu účinný čistíci prostředek
0 ×Nahlásit
Lucie, Třeboradiceflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup
Perfektní čistič na vše
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup
Ideál
0 ×Nahlásit
Adéla, Ostrava-Porubaflag
Hodnoceno 30.09.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Levander odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup
Jsem milovníkem této značky Chante Clair, mají výborné čističe na mastnotu, prací gely, aviváže i parfémy na prádlo s naprosto dokonalými vůněmi, které na prádle zůstávají dlouho cítit.
Vyčistí naprosto vše! Perfektní na pot, skvrny po antiperspirantech, čištění koberců, zažranou mastnotu v kuchni... je to nenahraditelný pomocník v úklidu domácnosti.
0 ×Nahlásit
Josef, Liberec 6flag
Hodnoceno 13.09.2023, varianta CHANTE CLAIR Sgrassatore Lemon odmašťovač a čistič 750 ml
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jedná se o kvalitní čistící a odmašťovací prostředek, koupil jsem ho kvůli schopnosti odstraňovat mastné skvrny na oděvech.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07