Obnovit stránku

Recenze CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený

Zajímají Vás názory a recenze na CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 47 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený i vy.
CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený - Bluetooth lokalizační čip
CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.06.2024, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, černý
Ověřený nákup
Úplně k ničemu. Kočka měla na sobě dva dny, pak ztratila obojek a chipolo nejde najít ani prozvonit. Jak tu mnozí píšou, tak se odpojuje a nejde ani prozvonit a to už po pár dnech. Takže úplně na ho.no a škoda peněz. Rozhodně nedoporučuji. Nejde jen o záležitost jednoho čipu, ale jak vidno i z reakci ostatních, tak výrobce prodává očividně šmejd, co nefunguje.
0 ×Nahlásit
Martin, Kladnoflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Cena
0 ×Nahlásit
Terézia, Vlčanyflag
Hodnoceno 30.04.2024, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, zelený
Ověřený nákup
kľúče sa dajú prezvoniť, skvelé
0 ×Nahlásit
Martin, Olomouc 9flag
Hodnoceno 26.04.2024, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený
Ověřený nákup
Baterie nevydrží moc dlouho a nijak neupozorní na to, že se vybíjí
Často se odpojuje a není k dohledání
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.12.2023, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, bílý
Ověřený nákup
Nastavení aplikace a připojení chipola proběhlo hladce, všechny funkce pracují jak mají, oznámení, že je chipolo z dosahu funguje pouze pokud se dostatečně vzdálíte od poslední zaznamenané polohy, asi kolem 100 m. Pokud jsem se nacházel v rádiusu kolem 15 m při přerušení spojení (přerušeno vložením do kovové schránky) oznámení nefungovalo.
Můj telefon TCL Android verze 9
Pokud pracuje na pozadí má velkou spotřebu, circa 4% za hodinu při 96% nabití. Proto 4 hvězdy a ne pět
0 ×Nahlásit
Radek, Praha 1 - Staré Městoflag
Hodnoceno 08.09.2023, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, černý
Ověřený nákup
Čína jakási.. objednávam Airtag.. Odpojilo se to když to bylo nejvíc třeba..
Nic
Když bylo potřeba, zařízení se odpojilo
0 ×Nahlásit
Jitka, Jirnyflag
Hodnoceno 28.08.2023, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, červený
Ověřený nákup
Potřebovala jsem mít informaci o tom, že kufr bude naložen do správného letadla... No a nevím nic 😞
Po odevzdání kufru na letištní přepážce mi zmizela poloha mého kufru....
0 ×Nahlásit
Dita, Zlínflag
Hodnoceno 29.07.2023, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, černý
Ověřený nákup
Pěkné provedení
Dobrá cena
Oznámení na pozadí při ztrátě dosahu nefunguje jak jsme předpokládali, takže zjistíme, že chip není v dosahu až když už je pozdě :)
Prozvonění chipu přestalo fungovat po pár použitích
Aplikace vyžaduje neustálý přístup k poloze (i na pozadí) přestože to nepotřebujeme. Stačila by nám funkce, kdy budeme upozorněni, že chip není v dosahu
0 ×Nahlásit
Dávid, Malinovoflag
Hodnoceno 27.06.2023, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, černý
Ověřený nákup
Prijemna a prehladna appka
Premyslenejsia funkcionalita a moznosti napr. v porovnani s fixed
kvalitny material a prevedenie
bol by ideal ak by po case sam od seba neprestaval komunikovat
po case prestava komunikovat/zamrzne na poslednej polohe a to uz relativne kratko po zakupeni. Jedina moznost ako ho opat ozivit je vybrat a opatovne vlozit bateriu (CR2032). Stava sa to opakovane v rozmedzi dnov/tyzdnov. Mam 2ks a oba trpeli tymto neduhom. Tym padom sa na to bohuzial neda spolahnut. Fixed mi casom odisli (mal som viac kusov par rokov dozadu) a tiez obcas prestali komunikovat a niekedy to bola fuska to rozbehat. Ale nebolo to tak frekventovane ako v tomto pripade. Apkou/telefonom to nie je. V tom istom case druhy kus napriklad funguje.
relativne hrube telo (6mm) takze nie uplne prakticke na nosenie v penazenke (na klucoch to napr.nevadi). Fixed bol omnoho tensi a aj rozmerovo mensi.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Praha 5 - Zbraslavflag
Hodnoceno 01.06.2023, varianta CHIPOLO ONE – smart lokátor na klíče, žlutý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Funguje podle mých představ. Najdu klíče ihned.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13