Obnovit stránku

Recenze Click And Grow Smart Garden 3 šedý

Zajímají Vás názory a recenze na Click And Grow Smart Garden 3 šedý? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 55 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Click And Grow Smart Garden 3 šedý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Click And Grow Smart Garden 3 šedý i vy.
Click And Grow Smart Garden 3 šedý - Chytrý květináč
Click And Grow Smart Garden 3 šedý
Skladem > 5 ks
2 279,-
Do košíku
Jan, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 03.12.2023, varianta Click And Grow Smart Garden 3 šedý
Ověřený nákup
Design
Zpracování
Rychlost růstu
V aplikaci by mohly být nějaké možnosti ovládání / nastaveni spuštění apod.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.10.2023, varianta Click And Grow Smart Garden 3 bílá
Ověřený nákup
Vše roste jak má
Doplňujeme kapsle original
Světlo nelze časovat dle sebe je pevně nastaven čas svícení
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 8 - Bohniceflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta Click And Grow Smart Garden 3 bílá
Ověřený nákup
skvělé, když není světlo v kuchyni a chcete vlastní bylinky
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 01.09.2023, varianta Click And Grow Smart Garden 3 bílá
Ověřený nákup
Perfektni investice, bylinky vydrzi tydny
Hezky vypada v kuchyni
0 ×Nahlásit
Marek, Šumperk 1flag
Hodnoceno 16.01.2023, varianta Click And Grow Smart Garden 3 šedý
Ověřený nákup
Absolutně nefunkční produkt, pokud potřebujete bylinky tak si je kupte v supermarketu. Vyjde to levněji. Vhodné pro někoho, komu chybí v kuchyni zářivka.
parádní reklama
nevypadá nejhůř
pokud tam dáte umělé rostliny tak se bude pěkně vyjímat v kuchyni :)
asi po měsíci máme krásné 3 chomáčky plísně, nepomohlo ani odstranění poklopů
nevím co je na tomto samozavlažovacím truhlíku smart. Zřejmě jen to, že 16h svítí a 8 hodin je tma
0 ×Nahlásit
Marián, Karlovy Vary 20flag
Hodnoceno 23.11.2022, varianta Click And Grow Smart Garden 3 šedý
Ověřený nákup
Zpracování
Značka
Smart App.
0 ×Nahlásit
Marián, Karlovy Vary 20flag
Hodnoceno 21.11.2022, varianta Click And Grow Smart Garden 3 šedý
Ověřený nákup
Zpracování
App.
Funkční
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.10.2022, varianta Click And Grow Smart Garden 3 šedý
Ověřený nákup
Po roce používání musím potvrdit, že jsem s produktem spokojen a funguje dle očekávání. Nejedná se o žádnou zázračnou zahrádku, kde vám vše vyroste 20x rychleji a ještě ušetříte za zeleninu z obchodu. Osobně jsem k tomu přistupoval jako k designovému doplňku do domácnosti chcete-li hračce. Pokud zaujmete tento pohled, tak produkt splňuje veškerá očekávání, ženám konečně doma něco vyroste a to s absolutně nulovou snahou. Je opravdová zábava vidět, jak vám rostlinky rostou před očima a každý den se těšíte jaký bude progress až se vrátíte z práce. Bydlím sice nyní ve městě, ale pocházím z vesnice, kde jsme měli skleník i zahrádku, a i tak mě to uchvacuje. Bylinky jsou dokonce použitelné při vaření, u rajčat bohužel došlo k zklamání. Plody byly sice krásné na pohled a pěstování bylo zábava (Rostlinky je třeba ručně opylovat), ale výsledek je zcela bez chuti. Jako shrnutí můžu říct, že i po roce nám zahrádka dělá radost a vždy se těšíme co nového příště zasadíme.
Splnilo očekávání
Krásný design
Mobilní appka radí jak se starat o rostlinky a +- se vždy trefí do jednotlivých fází růstu
Svítící část by mohla být o jeden bod delší, krajní rostlinky jsou tím vždy postižené
U některých sazenic začne půda plesnivět a ovlivní to rostlinku, netuším co to způsobuje ale není dobré se tím nechat odradit. Před novou "sadbou" je také dobré dát omyvatelné části květináče do myčky, mohou se tam zdržovat škůdci.
0 ×Nahlásit
Maxmilián, Hradec Královéflag
Hodnoceno 09.04.2022, varianta Click And Grow Smart Garden 3 šedý
Ověřený nákup
Je to skvělé nemám problémy s mátou a zaléváním
V návodu není popsáno jak funguje světlo a intervaly
Aplikace nefunguje podle produktu ale podle podle datumů
0 ×Nahlásit
Antonín, Mělník 1flag
Hodnoceno 05.11.2021, varianta Click And Grow Smart Garden 3 bílá
Ověřený nákup
Zakoupeno jako dárek, chyba. Vodu to nedávkuje, ale pouští volně, takže hlína permanentně nasává vodu a z výsledné bažiny se postupem času udělá plíseň a kytka chcípne. hodnocení 4,4 u tohoto produktu opravdu nechápu.
Nic
Dřív než plody dostane kytka plíseň
Chytrý dávkovač vody nefunguje
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13