Obnovit stránku

Recenze ColorWay AA 1200mAh 2ks

Zajímají Vás názory a recenze na ColorWay AA 1200mAh 2ks? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 16 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ColorWay AA 1200mAh 2ks. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ColorWay AA 1200mAh 2ks i vy.
ColorWay AA 1200mAh 2ks - Nabíjecí baterie
ColorWay AA 1200mAh 2ks
Skladem > 10 ks
349,-
Do košíku
Roman, Bratislavaflag
Hodnoceno 22.06.2024, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
super tam kde potrebujete 1.5V
vydrz zodpoveda ocakavaniam
0 ×Nahlásit
Ondřej, Kostelec nad Orlicíflag
Hodnoceno 14.01.2024, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
Využívám převážně do budíků a bezdrátových myší. Nabíjím převážně přes notebook a rychlost nabíjení neřeším.
Nemusíte pořád kupovat baterky
Vypadá levněji (ale stejně na to nebudete koukat)
0 ×Nahlásit
Ondřej, Bystřiceflag
Hodnoceno 14.12.2023, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
Kdo píše že nedávají 1,5V dostal buďto špatný kus, nebo je kůň. Že se nedají nabíjet v normální nabíječce mi nevadí a ani jsem v to nedoufal.
1,5V
Rychlé nabíjení přes usb
zatím nic
0 ×Nahlásit
proFormo spol. s r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 08.07.2023, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
Potreboval som ich do vysielacky k autu na dialkove ovladanie a vysielacka potrebuje 4 x 1,5V baterie. Ale ked som ich dal do vysielacky, tak sa nerozbehla. Takze asi nemaju tych 1,5V ako sa na nich pise.
Nemaju 1,5V ako sa pise
0 ×Nahlásit
Rudolf, neratoviceflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
Jedna z dodaných baterií nefungovla
0 ×Nahlásit
Vendula, Čelákoviceflag
Hodnoceno 18.05.2023, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
Určitě bych baterky nekoupil do každého zařízení. Na zkoušku jsem vzal 2 do termohlavice Netatmo, po pár měsících dokoupil druhé. Klasické 1,2V nabíjecí baterky se dokáží nabít třeba na 1,45V (GP, Panasonic), ale rychle ztráci napětí a od cca 1,2-1,25V termohlavice přestávají fungovat. Takže co cca měsíc je v zimě nutné je neustále "nabíjet" - což pro ně taky není asi nejlepší. Tyto držely celou zimní sezonu a o nabití si řekly až na jaře. Tedy nevydrží tolik, co jednorázovky, ale je to slušné.
1,5V jako jediné nabíjecí
Li-Pol v tužkových baterkách
V zařízeních, která s 1,2V bateriemi odmítají fungovat konečně není třeba mít jednorázové baterky
Víčko na gumičku je vachrlaté
Nabíječka na baterky je NENABIJE! Je potřeba každou baterku strčit do vlastní USB nabíječky, což je dost nepraktické
Ze 4 kusů ani jeden nefungoval, bylo potřeba je "aktivovat" vložením do USB nabíječky a po cca 5-10 minutách přestaly svítit a šlo je používat - nedokážu si to vysvětlit, ale bylo to tak.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.02.2023, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
Doporučuji, vhodné pro Ovladače pro VR Oculus, fungují spolehlivě oproti konkurence. Unboxing: https://www.youtube.com/watch?v=ghN8nM7IBH8
Reálná kapacita 2000 mAh
Vhodné pro (VR) Oculus ovladače
1.5V
Gumička dobře drží druhý pól baterie
Delší doba nabíjení cca 90min
0 ×Nahlásit
Tereza, Brno 2flag
Hodnoceno 07.01.2023, varianta ColorWay AA 1200mAh 2ks
Ověřený nákup
skvělé pro bezdrátové zařízení
plní účel
má špatný kontakt, někdy je třeba s tím zakrvdlat
neukazuje že už je nabitá, prostě přestane svítit
byl problém ji narvat do pracovní myši... má asi trochu větší rozměry
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12