Obnovit stránku

Recenze COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy

Zajímají Vás názory a recenze na COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy? U nás má zatím hodnocení 3,2 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy i vy.
COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy - Držák pro tablet
COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Skladem > 10 ks
289,-
Do košíku
Marek, Zárybyflag
Hodnoceno 09.05.2024, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
Nevydržel ani 14 dní - vráceno
0 ×Nahlásit
Róbert, Nová Lesnáflag
Hodnoceno 28.08.2021, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
Rychle dodanie, kvalita plastu zodpoveda cene
0 ×Nahlásit
Lucie, Bratroniceflag
Hodnoceno 30.07.2019, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
Nic
Nejvetsi klump co jsem kdy koupila,hned pri prvnim pridelani do auta se ulomila pacicka,od pohledu nekvalitni.
0 ×Nahlásit
Monika, Benešov u Prahyflag
Hodnoceno 29.07.2019, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
Dobrá cena, nastavitelný na různé, ale omezené velikosti.
Při vynaložení větší síly (nee nic extra) tak mi odletělo kus držáku na žádný sedadlo a bylo na vyhození. Kloub nedrží moc pevně.
0 ×Nahlásit
Zuzana, Malinovoflag
Hodnoceno 21.07.2019, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
cast ktora drzi samotny tablet ma nastavitelny uhol a po nastaveni aj drzi. tablet sa v nom nesmyka a nenaklana. nizka cena je tiez vyhodou
plastove uchytky na opierku hlavy su velmi jemne a lahko zlomitelne. nevydrzali ani prvu instalaciu, takze k opierke je drziak prichyteny nakoniec eskapaskou.
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Prahaflag
Hodnoceno 04.02.2019, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
dobře drží jak na opěrce tak tablet, dobrá manipulace
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 5flag
Hodnoceno 10.01.2019, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
Cena
Je to jen na tenké tyčky mě se to hned zlomilo
0 ×Nahlásit
Miroslav, Most-Čepirohyflag
Hodnoceno 06.01.2019, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
při prvním použití držáky na upevnění k opěrce praskly
0 ×Nahlásit
Jan, Plzeňflag
Hodnoceno 27.12.2018, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
Při prvním přichycení na opěrkou se hned utrhl jeden úchyt (držák je určený jen na opěrky s tenkou tyčkou)
Po nainstalování není tablet vodorovně (úhel opěráku nejde vykompenzovat maximálním úhlem držáku)
8” tablet se do držáku vejde jen tak tak aby nevypadl (při trochu snahy se dá uchytit a drží)
0 ×Nahlásit
Jiří, Český Těšínflag
Hodnoceno 12.10.2018, varianta COMPASS Držák tabletu na opěrku hlavy
Ověřený nákup
U držáku je uvedeno 7-10" ale není způsob jak 7" tablet do držáku upevnit
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07