Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Recenze COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm

Zajímají Vás názory a recenze na COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 31 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm i vy.
COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm - Střešní nosiče
COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Skladem > 5 ks
1 769,-
Do košíku
Jana, Nová Roleflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup
pěkné zpracování
zatím nevím nevyskoušeno
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.11.2023, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup
Zámky jsou uplně k ničemu, dají se lehce sundat i bez klíčku
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Měšiceflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rovnou jsem je namontoval na nový vůz Tucson. Musím říct že vypadaji pěkně a hezky sedí. Zatím jsem teda na nich nic nevezl jen jsem za ně zatahal a zkoušel jak sedí. Ani se pohnou. Vlastně to sestavení je docela fajn protože si je pomocí vyplňovacíh gum vymezite na své auto. Při montáži jen dejte bacha aby se správně potkal váleček se šroubem, kterým se utahují na hagusy. Ale řekl bych že je to poměrně dost intuitivní a návod jsem zas tak moc nepotřeboval. Zamykání je takové obyčejné (asi jako na všech laciných příčnikach) ale kdo by to za ty peníze kradl.. Hodnotim plným počtem protože poměr cena výkone je super.
Jednoznačně cena
Hezký vzhled
Nutnost vlastního sestavení.. cca 10-20minut. Žádná tragédie.
0 ×Nahlásit
Vladimír, Pustá Polomflag
Hodnoceno 22.09.2023, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Variabilita.Lze použi na všechny auta s lyžinami.
0 ×Nahlásit
Václav, Vlašimflag
Hodnoceno 13.08.2023, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
snadná montáž
pevně sedí
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 9flag
Hodnoceno 24.06.2023, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pro občasné použití naprosto dostačující
Cena
Zamykání spíš symbolické než funkční
Ne úplně komfortní montáž
0 ×Nahlásit
Jindřich, České Budějoviceflag
Hodnoceno 18.05.2023, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
V popisu sice nebyl uvedena Vitara jako kompatibilní, takže jsem objednal podle rozměrů a tvaru hagusů a sedí velmi dobře.
0 ×Nahlásit
FineArt.eu, s. r. o., Banská Bystricaflag
Hodnoceno 27.08.2020, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup
Dobrá stabilita na streche, ľahko skladateľné
zatiaľ som nenašiel
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 4flag
Hodnoceno 10.08.2020, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup
Sedi na integrovane nosniky pro novou Octavii
Do drazek se bez problemu vejdou 4 nosice kol Thule
jsou dodane jako stavebmice, pocitejte 15 minut na sestaveni
mechanismus zamku nevypada moc bytelne, sroubovakem by se mozna dal vylomit
0 ×Nahlásit
Miloš, Praha 415flag
Hodnoceno 09.06.2019, varianta COMPASS Příčný nosník zamykací hliníkový 120cm
Ověřený nákup
snadná montáž
nedají se uzamknout na obou stranách takže hrozí pokud ho někdo odšroubuje na neuzamčené straně tak se dá velice lehce vylomit na druhé straně a ukrást
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14