Obnovit stránku

Recenze COMPASS střešní nosiče-120cm

Zajímají Vás názory a recenze na COMPASS střešní nosiče-120cm? U nás má zatím hodnocení 3,8 z 5 hvězdiček od 13 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s COMPASS střešní nosiče-120cm. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na COMPASS střešní nosiče-120cm i vy.
COMPASS střešní nosiče-120cm - Střešní nosiče
COMPASS střešní nosiče-120cm
Skladem > 5 ks
1 899,-
Do košíku
Miroslav, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Montáž bola veľmi jednoduchá všetko pekne pasovalo nič nemuselo ísť na silu ilustračný obrázok zavádza že sa to montuje priloženým kľúčom ale v skutočnosti je na každom konci plastový koniec v ktorom je štvorhran takže prípadná demontáž je otázka pár minút odomkne sa povytiahne odkrúti a všetko ostane na mieste takže je to lepšie ako som očakával
Jednoduchá montáž
Za danú cenu kvalitný materiál
0 ×Nahlásit
Martin, PRAHA 4flag
Hodnoceno 05.01.2023, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
kvalitní zpracování
praktické nasazení a zabezpečení
Na Fabia III kombi stačí 110 cm
0 ×Nahlásit
Zákazník, Rosiceflag
Hodnoceno 27.06.2022, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
Je to levný šmejd. Plastové kritiky upadávají. Jeden zámek vůbec nefunguje. Raději si trochu připlaťte.
0 ×Nahlásit
Miroslav, Praha 8 - Bohniceflag
Hodnoceno 05.08.2020, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
K ničemu
vyhozené peníze
záležitost 1 sezóny max na 2 roky pak dok ontejneru
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 10 - Horní Měcholupyflag
Hodnoceno 02.08.2020, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
snadné upevnění
nic
0 ×Nahlásit
Veronika, Praha 4 - Písniceflag
Hodnoceno 20.06.2020, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
rychlá montáž na auto
0 ×Nahlásit
Jana, Zdiceflag
Hodnoceno 30.05.2020, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
Stavebnice která do sebe nezapadá. Ukončovací díly profilů nezaskočí. Klíče jdou špatně do zámku. Hrůza
0 ×Nahlásit
Štěpán, Roudnéflag
Hodnoceno 29.05.2020, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
V podstatě nejdou ani smontovat. Nemluvě o absenci návodu na montáž.
0 ×Nahlásit
Oldřich, Nová Roleflag
Hodnoceno 03.04.2018, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
levné, robustní, kvalitní,jednoduchá a rychlá montáž
zatím nic
0 ×Nahlásit
Jan, Chudčiceflag
Hodnoceno 02.05.2017, varianta COMPASS střešní nosiče-120cm
Ověřený nákup
vynikající cena/užitná hodnota (kvalitní materiál a dobře zkonstruované uzamykání) - není potřeba žádné nářadí, pouze klíč na zamčení/odemčení zámku, které jsou přiloženy 4 ks !
Nic jsem nevyšťoural :-)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16