Obnovit stránku

Recenze Concept RK7010

Zajímají Vás názory a recenze na Concept RK7010? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 109 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Concept RK7010. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Concept RK7010 i vy.
Concept RK7010 - Rychlovarná konvice
Concept RK7010
Skladem > 10 ks
359,-
Do košíku
Matěj, Veltrusyflag
Hodnoceno 19.05.2024, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup
teprve budu cestovat na dovolené, ale vypadá kvalitně! někdo píše, že nelze odpojit kabel od konvice, ale to je podle mě proto, že má být co nejmenší a nejlehčí a jde o zvyk...
malá lehoučká cestovní konvice
vypadá kvalitně
0 ×Nahlásit
Zákazník, Brno 3flag
Hodnoceno 29.04.2024, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup
mala, skladna konvica, ohrev vody 4dcl za cca 4 minuty
obal je len vrecko z netkanej textilie, ale vystaci
plastove salky su velmi malicke
horny kryt konvice sa da len velmi tazko otvarat, pouzivam ho len polozeny na konvici
0 ×Nahlásit
David, Zlínflag
Hodnoceno 08.04.2024, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup
600W měnič do auta z Alzy funguje skvěle s touto konvicí. Voda hotová za 5-10min
Relativně rychlá
0 ×Nahlásit
Jan, Hostiviceflag
Hodnoceno 05.04.2024, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup
Maličká
Super na cesty
V kufru nezabere místo
Vodu ohřeje :)
Mohla by být rychlejší. Ale kdo pospíchá na dovolené ;)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup
Akorát tak malá na cestování
Obal
Cestovní šálky
Za tyhle prachy nic
Kdyby stála víc, tak by mi chyběl odnímatelný kabel
0 ×Nahlásit
Kateřina, Kladno 1flag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup
Víko konvice není výklopné, těžko se otvírá
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 05.02.2024, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je dobry
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prahaflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup
super balenie na cesty
praktické poháriky
puzdro
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 15.09.2023, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
již podruhé koupen výrobek s nepravdivým popisem - konvice není do auta - má klasickou vidlici na 220V, navíc chybí šálky...
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
15.10.2023
Dobrý den, situaci jsme prověřili a v popisu neuvádíme, že je produkt možné používat v autě. Děkujeme a hezký den
Markéta, Čelákoviceflag
Hodnoceno 24.08.2023, varianta Concept RK7010
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
zatím funguje bez problémů
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19