Obnovit stránku

Recenze CONCEPT SV3060 700W

Zajímají Vás názory a recenze na CONCEPT SV3060 700W? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONCEPT SV3060 700W. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONCEPT SV3060 700W i vy.
CONCEPT SV3060 700W - Toustovač
CONCEPT SV3060 700W
Skladem > 5 ks
949,-
Do košíku
Jiřina, Prahaflag
Hodnoceno 01.05.2024, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Toustovač je ok Spokojenost
0 ×Nahlásit
Gabriela, Bratislavaflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je nový, takže môžem porovnávať len s tým, ktorý nám po dlhých rokoch doslúžil. Zatiaľ som neskúšala všetky možnosti, ale splnil to, čo som očakávala.
0 ×Nahlásit
Petra, Býšťflag
Hodnoceno 22.03.2024, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup
výměnné plotny.
skvělé na wafle, toasty i rozpečený rohlík.
klasicky kvalita potahu plotýnek-velice brzy se při každodenním používání opotřebovává ochranná vrstva a vše se připaluje a trhá.
0 ×Nahlásit
Ján, Bratislavaflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pri prvom použití sa pokazila úchylka platničiek
0 ×Nahlásit
Petr, Jemniceflag
Hodnoceno 25.06.2023, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup
Splnilo očekávání
Nic
0 ×Nahlásit
Pavel, Prahaflag
Hodnoceno 16.06.2023, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup
supr na toasty a wafle
rychle se nahřívá
dobře se čistí
výměnně plotny
je opravdu jen na toasty, například tortilly v něm člověk nezapeče, protože se tam nevejdou a níčí se panty
0 ×Nahlásit
Kateřina, Praha 9flag
Hodnoceno 09.04.2023, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup
boží
skvělé nepřilnavé plochy
0 ×Nahlásit
Karel, Zruč nad Sázavouflag
Hodnoceno 13.01.2023, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup
Toastovač jsem reklamoval, protože spodní strana plotýnek po čase začala špinit a pouštět jakýsi šedostříbrný postřik. Prsty, nádobí, vše špinavé. Reklamace uznána, výrobek vyměněn, bohužel i druhý kus začal špinit hned po prvním umytí. Opět tedy budu reklamovat. První "vypálení" toastovače je opravdu chuťovka. Oba přístroje jsem musel dát pod digestoř, jinak by mi celý byt zapáchal spálenou gumou, dost to kouří, člověk má pocit, že se jedná o vadu přístroje (nedivil bych se, kdyby tomu tak opravdu bylo).
počet plotýnek
nepřilnavost
spodní strana plotýnek po umytí špiní prsty i ostatní nádobí nějakým nekvalitním postřikem (šedostříbrný), zdravotně určitě závadné
První zapnutí je jako vzít celý výrobek a hodit ho do kamen. "Vypaluje" se opravdu dost intenzivně, kouří, zápach spálené gumy, opět nic, co by mělo být zdraví prospěšné. Výrobek jsem musel dát pod digestoř
0 ×Nahlásit
Martin, Ostrava-Zábřehflag
Hodnoceno 19.11.2022, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup
Po menši úpravě, ohnuti oček co drží plotýnky bo mi vyskakovali ven, jsem spokojeny, Sendviče se dělají rychle. Nahřátí také rychle cca do 2min. Doporučuji koupi.
Dobře se v něm dělají sendviče a klobásy.
Rychle nahřátí.
Doporučuji.
Musel jsem mechanicky upravit ty oka co drží desky bo mě vypadávaly.
0 ×Nahlásit
Andrea, Nové Zámky 2flag
Hodnoceno 18.09.2021, varianta CONCEPT SV3060 700W
Ověřený nákup
syr ani šunka sa nepripálili na platničku
ľahko čistiteľné
mierny zápach spáleniny pri prvom použití
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06