Obnovit stránku

Recenze CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD? U nás má zatím hodnocení 4,2 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD i vy.
CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD - Webkamera
CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Skladem > 5 ks
699,-
Do košíku
Jiří, Jeníkoviceflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Šikovné a funguje to
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.02.2024, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
malá kamera
neseká sa
ľahko nastaviteľná
kvalita na 27 eurovu kameru je dokonalá
ten držiak nie je moc vhodný
0 ×Nahlásit
Jiří, brnoflag
Hodnoceno 30.01.2024, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
klapka
kvalita ve světle
ve tmě opravdu špatná kvalita
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 4flag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
Cena, vzhled, krytka objektivu.
Kamera se po několika minutách provozu sekne, nezávisle na SW, počítači a OS, zkoušeno ve Win 10 i Win 11. Je nutno kameru fyzicky odpojit od USB a znovu připojit. Pro využití při delších hovorech přes Teams / Google Meet nepoužitelná. Podpora výrobce nulová, dle nás jde o systémovou vadu výrobku, vzhledem k identické zkušenosti řady uživatelů zde v recenzích - vracíme.
0 ×Nahlásit
Michal, Neustupovflag
Hodnoceno 15.02.2023, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
HD kamera, docela rozumne funguje i se svetlejsim pozadim
0 ×Nahlásit
Jozef, most pri bratislaveflag
Hodnoceno 03.02.2023, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
cena
farba
znacka
kritka na webke
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.02.2023, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
Odpaja velmi casto pocas callu, ako pisu predomnou Musime odpojit a zase zapojit usb.
0 ×Nahlásit
Jan, Ústí nad Labem - Střekovflag
Hodnoceno 24.10.2022, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
Z důvodu absolutní nespolehlivosti nemohu za sebe doporučit. Je ale otázka, kdo všechno tento problém má.
Široký záběr
Krytka
Na cenu slušná kvalita obrazu
Ovladač patrně opakovaně zamrzá, takže kamera vždy jede pár minut, někdy klidně i desítek minut, a pak se najednou obraz zasekne. Jediné, co to řeší, je odpojit a zase zapojit kameru. Reset ovladače, jeho reinstalace ani aktualizace nepomáhají.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.09.2022, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
obraz v pohode
instalacia v podstate ziadne. len zapichnut usb a to je vsetko.
moc casto ju nepouzivam ale cez teams sa obraz zasekava. zamrzne. musim poto odpojit usb a pripojit znova. citam ze s tym maju problem viaceri. ak by som si mohol vybrat znova isiel by som do tej logitech v tejto podobnej cene a stacilo by mi rozlisenie 720. FULL HD je zbytocne. tato kamera nema moznosti zmenit rozlisenie na mensie.
0 ×Nahlásit
Ľuboš, Bratislavaflag
Hodnoceno 24.03.2022, varianta CONNECT IT CCW-2000-BK Full HD
Ověřený nákup
krasny obraz - ozaj super
siroky zaber
sekasa obraz cez teams
seka to hodne casto , obraz sa zasekene a pomoze iba odpojit a znova zapojit ;(
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12