Obnovit stránku

Recenze CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 77 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá i vy.
CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá - Herní myš
CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Zákazník, Praha 8flag
Hodnoceno 24.03.2024, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
non
0 ×Nahlásit
Zuzana, Žamberkflag
Hodnoceno 13.03.2024, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup
Zkoušela jsem ji asi 5 minut, je sice trošku větší, než bych chtěla, ale jezdí a kliká, to mi tak nějak stačí. Ale po prvním použití tlačítka zpět a vřed letí zpátky. Nejenom, že jsou boční tlačítka zbytečně vysoko, ale jdou i dost těžko až klikám levým, nebo pravým myšítkem.
je překvapivě lehká
tlačítka vpřed a vzad jdou tak těžko, že při jejich stisku vždy kliknu levým a nebo pravým myšítkem
tlačítka vpřed i vzad jsou zbytečně vysoko
příliš velká i když mám dlouhé prsty
0 ×Nahlásit
CHAIROS, s.r.o., Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup
Velmi prijemna myska - mam dve, jednu doma a druhu v praci
velmi prijemne sa drzi, neboli z nej ruka ani po celodennej praci
rozne farebne mody
0 ×Nahlásit
SG Geotechnika, a.s., Praha 5 - Hlubočepyflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Používam myš na bežnú kancelársku prácu a na to je skvelá. Je pohodlná, padne akurát do ruky, tlačítka sú akurát pevné, za mňa ok. A podsvietenie je taká tá čerešnička na torte - nemusí byť, ale pobaví a poteší. :)
0 ×Nahlásit
Lukáš, Klecanyflag
Hodnoceno 02.01.2024, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup
pěkný design
dobrý poměr kvalita/cena
myš funguje tak jak má
nejsou
0 ×Nahlásit
Věra, Chomutov 3flag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nevím, co bych k ní měla napsat, drží se příjemně intuitivně, přechod z klasické byl automatický bez problému. Podsvícení je volitelné a dá se i zcela vypnout.
okamžitá úleva pro ruku
zatím nic
0 ×Nahlásit
Petr, Brušperkflag
Hodnoceno 17.11.2023, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup
,
0 ×Nahlásit
Jiří, Loketflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup
Bezdrátová varianta CMO-2801 (s kterou jsem rok velice spokojený v práci) už se bohužel nedělá, tak jsem šel do "herního drátu". Přijde mi docela přesná, ale nějaké zběsilé FPS už mi nic neříkají. Funguje mi dobře na dýhovaném stole bez podložky. Na práci (u mě CAD) je ale moc fajn. Hodně mi sedí ergonomie - příjemné oblé tvary a i povrchy. Trochu mě štve mírně hlasitější klikání prvního tlačítka, ale není to úplně nepříjemné a třeba se časem vyběhá (ta roční bezdrátovka má trochu tišší).
Ergonomie (sedí skvěle, ale mám spíš menší mužskou ruku)
Docela dobře umístěné čtvrté a páté tlačítko - nemačkám je omylem
Přijde mi docela přesná
Příjemný povrch - minimálně ten u palce.
Při nadzvedávání myši kurzor asi o půl cenťáku odjede, tak nevím jak moc se to bude líbit HC hráčům
Relativně hlasité klikání
RGB LED bliká tak trochu trhaně a barvy mi tolik nelahodí. Nelze mít jen jednu nastavenou barvu nebo to nějak přizpůsobovat, ale jde to v nejhorším vypnout
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.10.2023, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup
Plní funkci
0 ×Nahlásit
Jana, Bratislavaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta CONNECT IT GAME FOR HEALTH RGB, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrý produkt
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11