Obnovit stránku

Recenze CONNECT IT NEO ELITE, černá

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT NEO ELITE, černá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 22 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT NEO ELITE, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT NEO ELITE, černá i vy.
CONNECT IT NEO ELITE, černá - Herní myš
CONNECT IT NEO ELITE, černá
Prodej skončil
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.06.2024, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup
Rozbalena drahsia ako nova....toto sa uz vobec neda pochopit.
0 ×Nahlásit
Luboš, Plzeňflag
Hodnoceno 26.05.2024, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Myš není špatná
Mám velké ruce a prsty a proto je pro mě malá
Je dost citlivá na dotek a to jak skrol. kolečko i tlačítka a postranní tlačítka
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.05.2024, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup
vhodná i pre veľkú dlaň
skoro ide na každom povrchu
dekovacia stanica
0 ×Nahlásit
Martin, Galantaflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
možnosť nabíjania aj cez USB a pritom ju používať
manuálny vypínač na myške
na základni nesadne úplne presne na nabíjacie kontakty - treba s ňou trochu "laborovať" aby sa spustilo nabíjanie
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 13.01.2024, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup
Příjemná do ruky
Dokovací stanice svítí stále.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 18.11.2023, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Very good !
0 ×Nahlásit
Robert, Praha Chodovflag
Hodnoceno 21.10.2023, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
moderní provedení
0 ×Nahlásit
Jozef, Lehota pod Vtáčnikomflag
Hodnoceno 29.09.2023, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Myš je skvelá, vyborna manipulacia a príjemná na dotyk. Nieko by mohol namietať, že podsvietenie na dokovacej stanici sa nedá vypnúť, ale nie je s tým problém. Keďže mám notebook tak v noci nesvieti keď ho nepoužívam a keď som na ňom tak to celkom pekne dotvára osvetlenie stola. Ako plus beriem prídavný usb c kábel, ktorý sa vždy hodí.
Myš skvelo sedí do ruky
Dlhá výdrž baterie
Programovateľné tlačitka + nadstavenie podsvietenia
Usb-c kábel ako súčasť balenia
0 ×Nahlásit
Konštantín, Likavkaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spokojnosť ok
0 ×Nahlásit
Tomáš, Nitraflag
Hodnoceno 15.08.2023, varianta CONNECT IT NEO ELITE, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkovo používam myšku už pár dní a nemôžem naňu povedať nič zlé... Splniť svoj účel splní .
Nie zas až tak drahá
Prijateľná cena
Bočné tlačidlá na myške
Tlačidla na zmenenie Dpi na myške
Sadne do ruky ako uliata keď máte troška väčšie ruky
RGB podsvietenie
Nabíjací dock ale nechýba ani USB - C na myške
RGB aj na docku pre nabíjanie
Po bohoch je pogumovaná a mate lepší grip a nemusíte sa báť že vaša myška skončí dakde na stene :)
Po dlhšej dobe nepoužívania myšky obyčajné pohýbanie myškou nestačí musíte fyzicky stlačiť tlačidlo na miske čo ma dosť prekvapilo lebo u lacnejších verziách to majú ale dá sa nato úplne pohode zvyknúť
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02