Obnovit stránku

Recenze CONNECT IT NEO RGB, černá

Zajímají Vás názory a recenze na CONNECT IT NEO RGB, černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CONNECT IT NEO RGB, černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CONNECT IT NEO RGB, černá i vy.
CONNECT IT NEO RGB, černá - Chladicí podložka
CONNECT IT NEO RGB, černá
Skladem > 5 ks
1 199,-
Do košíku
Daniel, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 16.01.2024, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
tiche a robustne
kvalitne spracovanie do 18palcov to dava aj s ukotvenim
nadstavenie rychlosti a naklonu je fajn
robi to to co to ma robit
neda sa vypnut podsvietenie
napajanie cez USB mohlo by byt trochu viacej smart vyriesene, sposobom priepustneho konektoru, usb in out, ale v zasade nevadi, iba okupuje port
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Liberec - Staré Pavloviceflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
Využití na klíně, stole, posteli, křesle, stojanu a všude se s tím vejdu a funguje OK. Plast teda žádná pecka, ale efekt dobrý. Přes pár dnů veder mi to krásně chladilo NB, který se díky tomu téměř ani neohřál. :D Ale v tomhle směru (produktu) nejsem extra náročný. :) Za mě dobrý kup.
funguje jak má
cena odpovídající
tlačítka hlasitější
po každém zapnutí třeba nastavit hodnoty (nezůstane v posledním nastavení)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.06.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
Nedávno som zaznamenal prehrievanie môjho laptopu (MSI GL75 9SE) pri vysokom zaťažení a nie som ešte ochotný ísť do nového setupu, tak som zvážil alternatívu chladiacich podložiek. Rozhodol som sa ísť do tohto produktu, nakoľko vyzeral asi najlepšie z toho, čo má v čase písania tejto recenzie (10.6.2023) Alza v ponuke. V očakávaní som si prevzal podložku, dúfajúc, že optimisticky klesne teplota aj o 10°C, reálnejšie o 5°C. Nakopol som doma laptop, spustil záťažový test a zaznamenal som pokles o 4°C z pôvodných 90°C (ak hľadáte takúto podložku, tak viete, že 90°C je veľa) na 86°C. Nie je to to, čo som čakal... ale mohlo to byť horšie. Priložil som ruku na ventilátory a nedá sa povedať, že by som niečo mimo jemného vánku cítil. Okrem iného sú ventilátory umiestnené v strede, pričom väčšina laptopov má nasávanie vzadu (pod obrazovkou), takže aj keby boli umiestnené správne, boli tak slabé, že samotné ventilátory neochladili systém ani o 1°C. Vypol som teda ventilátory... opäť záťažový test... opäť 86°C, takže mi došlo, že jediný účel, ktorý táto podložka splní je, že laptop jednoducho dvihne aby pod ním lepšie cirkuloval vzduch. Povedzme si, 50€ za peknú podložku pod laptop je dosť. Podložku som vrátil naspäť, podložil som (teraz už múdrejší, že stačí laptop podložiť) laptop knihou a prekvapivo... 86°C a stálo ma to asi 6 centov. :-) Ak hľadáte fakt peknú podložku (bez irónie) pod laptop, určite odporúčam. Je to pekne spracované, materiály sú fajn, rôzne nastavenia sklonu a svetielok... ale ak chcete naozaj laptop ochladiť pri vysokom zaťažení, tak odporúčam sa pozrieť na niečo iné (môj quest v hľadaní správnej podložky pokračuje).
Pekný design.
Kvalitne spracované.
Možnosti nastavenia sklonu.
Perforované prevedenie platformy, na ktorej laptop leží, poskytuje dobré odvedenie teplého vzduchu (v porovnaní s inými podložkami.. nie vždy majú takéto prevedenie).
Jediný účel, ktorý som od toho čakal nesplnil - NECHLADÍ.
Svetielka objektívne nie sú potrebné, zbytočne sa cena navyšuje kvôli nepotrebnej funkcii.
Slabý výkon ventilátorov.
Nelogické umiestnenie ventilátorov (musel som 17 palcový laptop posunúť za nožičky, na ktorých má držať aby boli ventilátory ako tak správne umiestnené).
0 ×Nahlásit
Petr, Rokytnice nad Jizerouflag
Hodnoceno 03.06.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
*¹/ Několik stupňů naklopení, notebook je však stále plně použitelný (klávesnice, touchpad), není potřeba další klávesnice, ... Notebook sedí ve výšce očí, používání notebooku je pohodlnější. (Sám mám 2 metry co do výšky a notebook mi sedí ve výšce očí, a to je co říct). Pro menší stále pohodlné, beru jako velké pozitivum na desce. *²/ Větráčky jsem nechal běžet i přes noc na MAX, hlavou hned vedle notebooku a desky jsem nerušeně usnul. *³/ Notebook působí pohodlně, prostor pod deskou schoval i 330w nabíječku, kterou osobně nazývám: "cihla" *⁴/ Sledujte diskuzi, kam jsem přidal vlákno, kam přidám funkční alternativy USB kabelu. Zkoušel jsem zapojit i jiné nabíječky, zapojit přímo do zásuvky, ale jediné, co desku a zapojí, tak je originální kabel. ✅️ Desku doporučuji všem, kdo ji chtějí pod herní noťas. Sám mám notebook ASUS ROG Scar Strix 16 (2023). 16" je pro desku naprosto OK, 15,6" stejně tak (pod starším noťasem doma). Deska zvládne cokoliv do 17", 18" už bude rozhodně MOC. 17,3" věřím, že deska snese tak akorát, záleží, jak má notebook zespoda navrhnuté nožičky. ❕️ Pod vlákno v diskuzi pište dotazy, odepíšu do 24 hod.
Nastavitelná rychlost větráků (5+1 rychlostí), znatelný rozdíl
RGB osvícení o 7 módech (když na tom noťas sedí, stejně nepoznáte) + LZE VYPNOUT podržením 💡
Polohovatelné naklopení*¹
Ačkoliv převážně plastová, tak PEVNÁ konstrukce
LED display se rozsvítí pouze na nastavení, pak zhasne a neruší
Pacičky na držení notebooku jsou pevné a udrží i těžší notebook, zhruba do ¾ výšky spodní strany herního notebooku, takže při používání klávesnice notebooku VŮBEC nepřekáží
USB HUB na zadní straně
Větráčky necvakají, běží tiše.*²
Ostrým naklopením je display notebooku ve výšce očí, deska tak ušetří místo na stole, nabíječku notebooku lze schovat do vnitřních prostor desky*³
NEGATIVA POUZE PRO OBJEKTIVNOST, desku hodnotím 10 z 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
HUB napájí zároveň chladící desku, potom tedy "jen" jeden extra slot
Tlačítka pro nastavení hlasitě klikají (ale nastavíte je jednou a dál neřešíte)
Deska si nepamatuje nastavení po vypnutí
Kabel, který je v balení s deskou na napájení je krátký a nedrží moc v portu na USB i v novém notebooku. Hledám alternativu*⁴
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 4 - Krčflag
Hodnoceno 29.04.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Vystřídal jsem několik lacinější variant, ale všechno jsem vrátil. Tohle je konečně kvalitní a tiché chlazení. Světla jsem sní nechtěl, ale jdou vypnout, tak cajk. Ideálně by mohl být menší o ta světla, ale to jsem věděl předem.
Lze vypnout světla
Parádně chladí
Tichý
Kvalitní zpracování, vše drží, nic nevrže
Display po chvilce sám zhasne
Trochu hlučnější tlačítka na ovládání
Nepamatuje si poslední nastavení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.03.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
na 15.6" velikost ok, nějaké misto zbývá... moc nechladí
funguje
docela tichá
modrý displey po nastavení zhasne, takže neruší
boční světýlka nejdou vypnou
hlasitá tlačítka
0 ×Nahlásit
Matěj, Litoměřiceflag
Hodnoceno 26.02.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
Chladí
6 rychlostí ventilátorů
Tichý chod
Dokázal bych si představit i bez "barviček"
0 ×Nahlásit
Miroslav, Prahaflag
Hodnoceno 29.01.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
možnost naklopení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.01.2023, varianta CONNECT IT NEO RGB, černá
Ověřený nákup
chladí perfektně lenovo legion 5 3070
RGB podsvícení, je to stylovka
Celkem tichá
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14