Obnovit stránku

Recenze Contigo West Loop monacká modř

Zajímají Vás názory a recenze na Contigo West Loop monacká modř? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 100 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Contigo West Loop monacká modř. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Contigo West Loop monacká modř i vy.
Contigo West Loop monacká modř - Termoska
Contigo West Loop monacká modř
Skladem > 5 ks
939,-
Do košíku
Jitka, Český Brodflag
Hodnoceno 26.04.2024, varianta Contigo West Loop latte
Ověřený nákup
oblíbený hrnek, předchozí od této značky mám již asi 7 let, stále funkční, jen opotřebovaný
udrží teplotu nápoje opravdu dlouho
nepálí do ruky
snadné ovládání vícka jednou rukou
snadná údržba
nechytá pachy z nápoje
víčko se čistí hůře a nelze sehnat nové
0 ×Nahlásit
Vilém, Zlínflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta Contigo West Loop monacká modř
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím první termohrnek, který skutečně neteče.
0 ×Nahlásit
Vojtěch, Plzeňflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta Contigo West Loop latte
Ověřený nákup
termoska dobrá káva vydrží 4hod teplá
ale ta plastová folie se začíná odlupovat což je vada na kráse ale na funkci to nemá vliv
0 ×Nahlásit
Martina, Praha 4 - Cholupiceflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta Contigo West Loop švestková
Ověřený nákup
čaj vydrží dlouho teplý
zámek proti nechtěnému zmáčknutí tlačítka a vylití
Švestková barva vůbec neodpovídá fotce, je světlejší a ošklivá.
působí divně plastově
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 05.12.2023, varianta Contigo West Loop švestková
Ověřený nákup
Nedoporucuji
Neprakticky
0 ×Nahlásit
Mária, Nové Mesto nad Váhomflag
Hodnoceno 31.10.2023, varianta Contigo West Loop švestková
Ověřený nákup
Pri zakúpení som ho hneď vyskúšala s čistou horúcou vodou, ale hneď od začiatku mi preteká aj keď je uzamknutý
preteká
0 ×Nahlásit
Tomáš, Rakovníkflag
Hodnoceno 12.10.2023, varianta Contigo West Loop monacká modř
Ověřený nákup
velmi dobré zpracování
systém tlakového ventilu - opravdu neprotéká
zámek - ikdyž zmáčknout ventil omylem je takřka nemožné
snadná údržba
velmi horký nápoj je zhruba po hodině na své poloviční teplotě, ale tuto teplotu pak udrží stejnou min. další 3 hodiny
0 ×Nahlásit
Veronika, Praha 8 - Kobylisyflag
Hodnoceno 03.08.2023, varianta Contigo West Loop monacká modř
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zámek
Snadná údržba
Vnitřek celý kovovy
Dlouho vydrží nápoj teplý i když je otevřena (bez víka)
Ani při házení neprotece
Krásný design i barvy
Objem
Širší otvor na pití oproti starším verzím
Bylo by super kdyby alespoň zevnitř mělo víko jiný materiál než plast, nápoj s mlékem pak z nějakého důvodu má jinou chuť než z běžného hrníčku
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 31.07.2023, varianta Contigo West Loop Earl Grey
Ověřený nákup
Teply napoj mi udrzala zatial vzdy dlhsie, ako je deklarovane
Zatial mi nikdy nepretiekla
Kedze ju nosim v taske, cakala som, ze sa rychlo osupe (posla recenzii), nestalo sa. Stale je rovnako pekna, ako ked bola nova.
Velmi dobry system, konecne system bez slamky ci poharika, ktory sa zakruca na vrchu flase
Nezmesti sa v aute do drziaka na napoje
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.06.2023, varianta Contigo West Loop tmavošedá mat
Ověřený nákup
vyborny pohar! drzi teplo a hlavne NETECIE!!!
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07