Obnovit stránku

Recenze Cooler Master MasterBox Q300L

Zajímají Vás názory a recenze na Cooler Master MasterBox Q300L? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 32 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Cooler Master MasterBox Q300L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Cooler Master MasterBox Q300L i vy.
Cooler Master MasterBox Q300L - Počítačová skříň
Cooler Master MasterBox Q300L
Momentálně nedostupné
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
1 osadený ventilátor
prachové filtre
veľmi dobrý airflow
veľa miest pre osadenie ventilátorov
sťahovacie pásky k tomu
náhradné šrúby
šikovne vymislené miesto pre HDD
PCI-e covers sú vylamovacie
0 ×Nahlásit
Marián, Dolný Barflag
Hodnoceno 12.12.2023, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkovo som spokoný, rozmerovo veľmi spratná skrina. Pôsobí kompaktne a elegantne.
Cena
Pekná
Prednú a vrchnú stranu tvorý magnetom pripevnený filter, lahko sa čistí.
Rozmery
Magnetické filtre by mohli byt trochu zapustené alebo by tam mohol byť nejaký okraj lebo takto sa môžu trochu pošminkúť pri utieraní
Iba plexisklo na boku (nie temterované sklo)
0 ×Nahlásit
Daniel, Nižná Myšľaflag
Hodnoceno 01.01.2023, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
Akurát možno treba dať pozor pri výbere chladiča CPU (maximálna výška). Ináč vcelku solídna skrinka. Neodporúčam akurát pri väčšom počte HDD a SSD diskov. Jeden HDD vošiel krásne na predom určené miesto (treba priamy SATA kábel nie do L-ka), neviem kde by som ale dal druhý ak by som potreboval.
Pekná skrinka
Odoberateľný magnetický polep
Ľahká inštalácia vetráku
Kabeláž úplne vpohode
Predinštalovaný vetrák nič moc, ale nehučí
0 ×Nahlásit
Daniel, Plzeňflag
Hodnoceno 31.03.2022, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
Je fakt legrace, jak si každý koupí MALOU case, a v zápětí to píšou jako minus. :) Pokud chcete prostornou obří skříň, tahle pro Vás určitě není.
Menší
Prachové filtry na magnet - lehce se pak PC otře
Mě osobně trošku mrzí, že nemá kryt na zdroj (aby nebyly vidět kabely od nemodulárního zdroje)
Poněkud horší manipualce s ovládacím panelem při stavbě.
Bočnice je z obyčejnmého plexiskla, ale to už je uvedeno v popisku, tudíž nelze brát jako minus - s tím to kupujete.
0 ×Nahlásit
Zákazník, Čelákoviceflag
Hodnoceno 08.03.2022, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
vpodstatě to alespoň drží tvar
se rozpadla po prvním dni
málo místa na disky řeším izolepou
nekvalitní bočnice z plexiskla
spíše bych ji zpětně nekupoval
0 ×Nahlásit
Matúš, Galantaflag
Hodnoceno 02.01.2022, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
jednoducha inštalácia
kompaktné rozmery
dobré odvetranie skrine
dobré spracovanie
priehľadná strana bude asi náchylná na poskriabanie
bočný panel sa ohýba keď pripojíte usb kľúč alebo slúchadlá
0 ×Nahlásit
Lukáš, Čelákoviceflag
Hodnoceno 23.01.2021, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
Hezká
Presuvny panel
Vzhled
Magnetické prachové filtry
Opravdu hodně místa pro kabeláž
krátké kabely od předního panelu (např. LEDky nešly zapojit, tlačítka power a reset jen tak tak)
místo pro ventilátory - na první pohled hodně místa, avšak při 120 mm v horní pozici se mi nevešla deska - jaké štěstí že šli alespoň posunout z vyznačených pozic
místo pro 3.5 hdd
0 ×Nahlásit
Jiří, Horoušánkyflag
Hodnoceno 02.11.2020, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
nevšedni řešení designu
děravá tudíš dobře chladící ventilátory lze kromně zadní stěny všude
přidal jsem asi zbytečně 2x120 ventilátory zatím jen předou
nevšední umístění 2 hdd
dejte pozor nemá možnost montáže DVD
0 ×Nahlásit
SlajIT - Hello World, s.r.o., Krmelínflag
Hodnoceno 18.07.2020, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
Moc hezký malý case
0 ×Nahlásit
Tomáš, Mostflag
Hodnoceno 18.01.2020, varianta Cooler Master MasterBox Q300L
Ověřený nákup
Prostornost
Přední a horní část kryje designový ohebný “plech”. Funguje jako prachový filtr. Lze sundat a umýt
6x pozice pro 120mm ventilátory
Tloušťka plechu
Uchycení HDD a SSD za plechem základní desky, díky tomu je volný Airflow v celé case
Absence místa pro mechaniku je v dnešní době super krok, k instalaci Win lze použit flashku
Za plechem základní desky je cca 3-4 cm místa pro cablemanagent, ten je zde vyveden na jedničku. Veškeré kabely lze protáhnout mimo hlavní prostor.
Díky uvedeným bodům má skříň úžasné airflow
Balení obsahuje šrouby, sloupky a rychlopásky
Bezkonkurenční cena
Tlačítko pro zapnutí by mohlo být tišší (prémiovější) ale vzhledem k ceně to nelze brát jako mínus
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14