Obnovit stránku

Recenze Creative OUTLIER PRO

Zajímají Vás názory a recenze na Creative OUTLIER PRO? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 66 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Creative OUTLIER PRO. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Creative OUTLIER PRO i vy.
Creative OUTLIER PRO - Bezdrátová sluchátka
Creative OUTLIER PRO
Skladem > 5 ks
1 099,-
Do košíku
Jakub, Jablonec nad Nisou 4flag
Hodnoceno 03.05.2024, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
výdrž baterie
velikost pouzdra a sluchatek
dotykové ovládání
kvalita zvuku
po + - roce odešlo pravé sluchatko
0 ×Nahlásit
Peter, Banská Štiavnicaflag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
Zvuk v norme, nejaké veľké basy nečakajte. Keď si zabudnete púzdro, tak sa nedajú nijak vypnúť, ale po čase sa vypnú samé. Potom ich neviete nijak zapnúť, až vložením a vybratím z púzdra.
Nastaviteľné dotykové ovládanie
Aplikácia nie je povinná a po nastavení ju môžete odinštalovať.
Stabilné spojenie
Pohodlné
Fakt veľké púzdro.
Bez púzdra nejdú vypnúť/zapnúť.
ANC rozdiel nepočujem.
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 6 - Veleslavínflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
Zvuk je slušný, nezkoušel jsem bezztrátové kodeky jako flac. Na maximální hlasitost jsou dost hlasité.
Super ovládání
Velice dobrá průchodnost zvuku při režimu ambient, by mohlo fungovat i jako naslouchátko.
Dobré potlačení hluku v režimu AMC
Výborná výdrž
Materiál je kvalitní
Zpracování
Sluchátka jsou větší
Case je rozměrný, není to do menší kapsy
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnoceno 01.04.2024, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
používám je každý den více než 14 hodin už asi rok a opravdu vydrží velmi dlouho.
po 2 týdnech , když jsem vložil jedno sluchátko do pouzdra, zajiskřilo a od té doby pouzdro nevydrží nabíjet déle než několik minut. jediný způsob, jak je nabíjet, je se zapojeným kabelem.
0 ×Nahlásit
Martin, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 01.03.2024, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
batéria
po 8 mesiacoch odišlo práve slúchadlo
tazke do usi pri dlhom pocuvani
0 ×Nahlásit
Karel, Vlkavaflag
Hodnoceno 18.01.2024, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
Vzhledem k velké výdrži je zřejmé, že to nebudou žádnè berušky. V uších mi nesedí špatně, ale při práci mi stejně vypadávajî. Nejvíce mi vadí, že při poslechu dochází k přeslechům a výpadkům v řádu 0,5s. S nižší verzí bt (4.x) jsou dokonce častější. Líbí se mi funkce ambient, kdy slyším okolí a zároveň slušně i hudbu. Potlačení hluku je dobré, ale sony to není - cenový rozdíl 5 tis. asi mluví za vše. Kupoval jsem je kvůli výdrži, takže za mě dobrý.
Cena/výkon
Výdrž na jedno nabití
Dobrý zvuk
Přeslechy
Velikost
0 ×Nahlásit
Zákazník, Prešovflag
Hodnoceno 20.12.2023, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
zvuk
basy a výšky
dobre držia v ušiach
ANC je viacmenej postačujúce, netreba očakávať nič prelomové ako na Sony WH-1000XM3
jednoduché a nastaviteľné ovládanie
zatiaľ nič
0 ×Nahlásit
Stanislav, Blanskoflag
Hodnoceno 26.11.2023, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
Super zvuk
Hrají
0 ×Nahlásit
Pavel, Prahaflag
Hodnoceno 22.11.2023, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
3 x reklamace vyřešena novým kusem. Vždy stejná závada. Po týdnu začnou hrát potichu a nepomůže ani reset.
0 ×Nahlásit
Michal, Praha 9 - Černý Mostflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta Creative OUTLIER PRO
Ověřený nákup
Nedoporucuji
Co do parametru zvuku a vydrze baterie velmi dobre
Zustavaji pripojene i kdyz jsou v pozdre. Pro telefonovani nepouzitelne, pokud je nechceme mit v usich cely den
Po pul roce se porouchaly, zacaly hrat nepouzitelne tise a nelze je dat vic nahlas ani po resetu z aplikace
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03