Obnovit stránku

Recenze Creative Sound Blaster AUDIGY RX

Zajímají Vás názory a recenze na Creative Sound Blaster AUDIGY RX? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 82 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Creative Sound Blaster AUDIGY RX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Creative Sound Blaster AUDIGY RX i vy.
Creative Sound Blaster AUDIGY RX - Zvuková karta
Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Skladem > 5 ks
1 829,-
Do košíku
Tomáš, Týn nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup
nic moc
cena
0 ×Nahlásit
Jakub, Švošovflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup
Funguje na Linuxe plug and play
Celkom dobrý zvuk
Trošku kazí estetiku PC ak máte sklenenú bočnicu
Ak máte dobrú zvukovku na základnej doske tak nečakajte veľké zlepšenie
Označenie vstupov a výstupov je nečitatelné po inštalácií do PC - svetlo sa z toho kovu strašne odráža a nedá sa to čítať
0 ×Nahlásit
Miloslav, Poděbradyflag
Hodnoceno 27.03.2024, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vynikající zvuk plus optika
software by mohlo být mnohem lepší
0 ×Nahlásit
Jan, Praha 6 - Dejviceflag
Hodnoceno 10.10.2023, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
supper výkon / cena
0 ×Nahlásit
Jiří, Prostějovflag
Hodnoceno 31.05.2023, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Přechod z B450 nativního ACL1938 chipsetu je propastný. Tedy s odpovídajícími sluchátky a repro. Pokud máte nějaký levný set či lowcost sluchátka, tak ten rozdíl ani nepoznáte. Instalace byla bezproblémová, software a EQ nepotřebuji, jen jsem nastavil i pro sluchátka výstup jakože 2.0 protože to hrálo líp
cena (1300.-kc alza)
určitě lepší než kodek na desce
balení je pěkné
starý software
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.03.2023, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup
Chtěl jsem náhradu za své staré oblíbené Sound Blastery (Live a Audigy 2) a naštěstí jsem je ještě bez kompromisu v roce 2023 s 20 let starým návrhem našel v Audigy Rx. Teď už jen aby vydržela věčně.
plně nahradila mou starou oblíbenou Audigy 2 ZS
čistý neupravený zvuk s jednoduchým nastavením basů a výšek, na který jsem od Sound Blasterů zvyklý
umí 1:1 zkopírovat stereo zdroj do zadních reproduktorů při analogové 4.0 konfiguraci (CMSS Stereo Surround), což nové karty neumí (vždycky vymýšlí 3D efekty)
malá karta do PCIe slotu (už nemusím shánět základní desky se starým PCI)
funguje s Daniel K's Audigy support pack 8.1 (projekt je však už opuštěn) na 64 bit Windows 10 i 11
EAX přes Creative ALchemy ve starých hrách
mám sice rád zlacené 3,5 mm konektory, působí mnohem solidněji než ty běžné barevné plasťáky, ale ražené značení zdířek je stejně nezřetelné jako u starých Audigy
slabě šumí, ve ztichlých reproduktorech není prostě ticho
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.03.2023, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup
V porovnání s Creative X-Fi je tato zvukovka tragédie. Cena je sice nízká, ale zvládá přibližně to, co Realtek na mírně nadprůměrné základní desce. V softwaru není grafický equalizer (!!!), jen v režimu EAX přičemž nastavování je jako kdybyste opravovali hodinky bagrem. Nemá žádný mixer (jen hlasitost obou mikrofonů), ucházející cmss, takže u obyčejné stereo nahrávky jakž takž uslyšíte rozdíl mezi stereo a 5.1 prostorovým zvukem. EAX skoro k nepoužití a nemá všechny funkce jako stará X-Fi. Software má jedno okno se 7 záložkami, které obsahují minimum. Takže abyste něco nastavili, klikáte a klikáte. Ono ale toho není moc co nastavovat, tak se neuklikáte. Vešlo by se to i do jednoho okna. Budu ji používat místo Realteku, protože umí přehrávat zvuk v ASIO režimu a zároveň i direct zvuk z windows (oproti Realteku, který při použití ASIO nepřehrává zvuk ve windows). Takže na přehrávání hudby a filmů stačí vestavěná zvukovka, která i ten equalizer má. Bral bych starou X-fi, ale nezapojim ji kvůli starému konektoru do základní desky :(
Lepší ASIO než v integrované zvukovce
Otřesný software
Není equalizer (!!) ani ovládání hlasitostí
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.02.2023, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup
Celkem ucházející zvuková karta, která je sice staršího data, ale stále udělá svoji práci. Po instalaci je znatelně zvýšení hlasitosti oproti základní ZK na desce, plus se zvýrazní i basy. Naprosto triviální dodány program, ale pro amatéry naprosto dostačující pro nastavení. Nevýhodou je absence odstínění, pokud máte malou desku a je těsně ke grafické kartě, tak při zátěži (při hraní her) je slyšet zrnění a pokud je pod ní umístěný M2 disk tak také. Doporučuji na velké desky, po mé výměně za větší se, už tyhle neduhy neobjevují.
Cena
Interní, nezabírá další USB
Optika
Jednoduchý program k ovládání
Oproti integrované ZK, zvýšení hlasitosti o cca 30%
Žádné stínění
Matoucí označení
0 ×Nahlásit
Tomáš, Brno 2flag
Hodnoceno 12.06.2022, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup
Bezproblémové zprovoznění. Množství vstupů a výstupů (mj. digital optical output). Pro běžného uživatele se stereofonní sestavou zbytečná investice, oproti integrované zvukovce na základní desce není slyšitelný rozdíl (pokud chce takový uživatel lepší zvuk, vyplatí se spíše investice do lepších reproduktorů). V balení není šroubek na přichycení karty ke skříni.
snadná instalace
digital optical output
v balení není šroubek na uchycení karty ke skříni
zastaralý software
0 ×Nahlásit
Zákazník, Praha 1flag
Hodnoceno 30.12.2021, varianta Creative Sound Blaster AUDIGY RX
Ověřený nákup
pres 7-mi lety, pokud jste meli PC, ktery jeste nemel integrovane HD audio tak byla dobra, asi.
k nahravani pres analog by take mohla byt dobra, asi.
je z roku 2013, je to na ni i napsane, ale pred koupi se o tom nedozvite. Vse dela pres software, ale ten SW davno zastaral, a na novy potrebujete novou zvukovku
24bit 192kHz dnes je kazda zvukovka (integr. HD audio), takze tento model umi totez co integrovany zvuk, stejnou kvalitu, ne vyssi
oproti integrovanemu Realtek HD Audio na desce mi prijde, ze zkresluje, tzn. ze je to downgrade. Nevim proc se produkt z roku 2013 jeste vubec prodava. Ocekaval jsem upgrade oproti integrovanemu HD audio.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07