Obnovit stránku

Recenze Creative Stage Air V2

Zajímají Vás názory a recenze na Creative Stage Air V2? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 78 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Creative Stage Air V2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Creative Stage Air V2 i vy.
Creative Stage Air V2 - SoundBar
Creative Stage Air V2
Skladem > 5 ks
1 259,-
Do košíku
David, Duchcovflag
Hodnoceno 21.05.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Jednoduché párování
Krásný zvuk
Nahlas pokaždé říct "BLUETOOTH CONNECTED" a "BLUETOOTH DISCONNECTED" opravdu není potřeba, ruší to.
0 ×Nahlásit
Michal, Trenčínflag
Hodnoceno 14.05.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
super proste nádhera pri nízkej hlasitosti paráda aj basy ale mám equaluzir apo.urcitevsi kúpim ešte jeden
0 ×Nahlásit
Petr, Třinec 1flag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalita zvuku odpovídající ceně. Po předchozí zkušenosti s 2.1 nebo 5.1 ozvučením je absence basů docela znatelná. Pokud nezáleží na basách tak je perfektní jako levné repro k PC nebo na přenosný poslech. Nedoporučuji pro připojení k TV, kde bude zvuk s TV srovnatelný ne-li horší.
Cena
Intuitivní ovládání
Design
Konektivita
Nepotřebuje AC napájení
Slabé basy
0 ×Nahlásit
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Napajanie z USB, neobsadi tym padom zasuvku
vie hrat celkom na hlas, na to, aky je reproduktor maly
zrejme kvoli tomu, ze je telo z tenkeho plastu, je zvuk trochu mdlý
myslim, ze za tu cenu vie clovek zohnat zostavu klasicku 2.0 s trochu lepsim zvukom
0 ×Nahlásit
Jakub, Ostrava - Stará Běláflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkove predcilo ocekavani za tu cenu. Ma to hezky zvuk 2.0, kdy i necekane jsou basy hezky dunive. Samozrejme od toho necekejte nejaky extra zvuk jako v pripade drazsi 2.1 sestavy. Velka vyhoda je konektivita, kdy zvladnete bez vetsiho nastaveni neboli prace pripojit - telefon, pocitac apod... rychlovka jednim tlacitkem, kdy i nasledne muzete prepinat moznosti konektivity. Je to koupe formy idelniho pomeru cena/vykon. Zatim to funguje bez problemu, tak uvidime po delsim case uzivani, jestli se objevi neco na reklamaci.
Esteticky ladive k moniotru neboli umisteni pod monitorem
Zvuk predcil me ocekavani, ale doporucuji si trochu pohrat s ekvalizerem zvuku - vytahnete tim lepsi zvuk
Pekne basy
Velka konektivita - USB C, Bluetooth ci audio kabel
Uspora mista v zasuvce, jelikoz napajeni (dobijeni) probiha pres USB
Integrovana baterie s vydrzi az sest hodin dle specifikaci, kdy muzete volne prenaset dle aktualni potreby
Je dobre mit u monitoru USB pripojeni pokud nechcete tahat kabel od laptopu (v ramci napajeni hlavne), kdyz kladete duraz na estetiku a mene viditelnych kabelu tahnoucich se po stole.
Lapac otisku a hlavne skrabancu pri utirani apod., kdy leskly cerny povrch to pritahuje jako exkrement mouchy
0 ×Nahlásit
Miroslav, Ústí nad Labem 11flag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Super zvuk
Připojení Bluetooth
0 ×Nahlásit
EQUILIBRIO CAPITAL Real Estate, s.r.o., Košiceflag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
- za takúto cenu asi lepšie nenájdete, basy na reprákoch TOP
- nič
0 ×Nahlásit
Josef, Lipinkaflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Hraje perfektně. Basy má slušné na svou velikost.
Za ty peníze je cena výkon víc než dostačující.
Hlasitost se dá pustit tak na polovinu. Potom už to nestíhá.
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Připojeno přes USB pro napájení a jack pro zvuk.
Překvapil hlasitostí, basy, čistotou zvuku
Klidně lze použít i pro poslech hudby
Krátké kablíky
0 ×Nahlásit
Petr, Svatobořice-Mistřínflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Skvělý zvuk, dostatečná hlasitost, krásné basy, bezproblémové spárování jak z PC tak s mobilem.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04