Obnovit stránku

Recenze Creative Stage Air V2

Zajímají Vás názory a recenze na Creative Stage Air V2? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 69 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Creative Stage Air V2. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Creative Stage Air V2 i vy.
Creative Stage Air V2 - SoundBar
Creative Stage Air V2
Skladem > 5 ks
1 259,-
Do košíku
Tomáš, Bratislavaflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Napajanie z USB, neobsadi tym padom zasuvku
vie hrat celkom na hlas, na to, aky je reproduktor maly
zrejme kvoli tomu, ze je telo z tenkeho plastu, je zvuk trochu mdlý
myslim, ze za tu cenu vie clovek zohnat zostavu klasicku 2.0 s trochu lepsim zvukom
0 ×Nahlásit
Jakub, Ostrava - Stará Běláflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Celkove predcilo ocekavani za tu cenu. Ma to hezky zvuk 2.0, kdy i necekane jsou basy hezky dunive. Samozrejme od toho necekejte nejaky extra zvuk jako v pripade drazsi 2.1 sestavy. Velka vyhoda je konektivita, kdy zvladnete bez vetsiho nastaveni neboli prace pripojit - telefon, pocitac apod... rychlovka jednim tlacitkem, kdy i nasledne muzete prepinat moznosti konektivity. Je to koupe formy idelniho pomeru cena/vykon. Zatim to funguje bez problemu, tak uvidime po delsim case uzivani, jestli se objevi neco na reklamaci.
Esteticky ladive k moniotru neboli umisteni pod monitorem
Zvuk predcil me ocekavani, ale doporucuji si trochu pohrat s ekvalizerem zvuku - vytahnete tim lepsi zvuk
Pekne basy
Velka konektivita - USB C, Bluetooth ci audio kabel
Uspora mista v zasuvce, jelikoz napajeni (dobijeni) probiha pres USB
Integrovana baterie s vydrzi az sest hodin dle specifikaci, kdy muzete volne prenaset dle aktualni potreby
Je dobre mit u monitoru USB pripojeni pokud nechcete tahat kabel od laptopu (v ramci napajeni hlavne), kdyz kladete duraz na estetiku a mene viditelnych kabelu tahnoucich se po stole.
Lapac otisku a hlavne skrabancu pri utirani apod., kdy leskly cerny povrch to pritahuje jako exkrement mouchy
0 ×Nahlásit
Miroslav, Ústí nad Labem 11flag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Super zvuk
Připojení Bluetooth
0 ×Nahlásit
EQUILIBRIO CAPITAL Real Estate, s.r.o., Košiceflag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
- za takúto cenu asi lepšie nenájdete, basy na reprákoch TOP
- nič
0 ×Nahlásit
Josef, Lipinkaflag
Hodnoceno 08.03.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Hraje perfektně. Basy má slušné na svou velikost.
Za ty peníze je cena výkon víc než dostačující.
Hlasitost se dá pustit tak na polovinu. Potom už to nestíhá.
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Připojeno přes USB pro napájení a jack pro zvuk.
Překvapil hlasitostí, basy, čistotou zvuku
Klidně lze použít i pro poslech hudby
Krátké kablíky
0 ×Nahlásit
Petr, Svatobořice-Mistřínflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Skvělý zvuk, dostatečná hlasitost, krásné basy, bezproblémové spárování jak z PC tak s mobilem.
0 ×Nahlásit
Jan, Slanýflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Vzhled
Zpracování
Konektivita
Přes USB-C napájení i data
Adekvátní hlasitost
Zvuk. Nulové basy. Celkově zkreslený přednes jako z krabice
Vráceno
0 ×Nahlásit
Tomáš, Košice - Sídlisko KVPflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Super sound bar pod monitor. Je trosku vacsi ako som cakal ale tak pod 49 palcovym monitorom sa strati. Osobne ho mam pripojeny cez USB k monitoru a podla toho ktory pocitac (mac/macbook) je prave pripojeny na monitor tak aj zvuk tomu zodpoveda. Jediny problem som mal s tym, ze ked som vypol "Voice Prompt" tak sa opatovne zapinal. Na internete som nasiel firmware ktory to opravuje, len nechapem preco to Creative nedal na svoju oficialnu stranku hoc tomu zakaznikovi to dal support Creativu. Kto by to potreboval tak tu je o tom diskusia aj s navodom. Odskusane a funguje to. https://www.reddit.com/r/Soundbars/comments/13mb0be/creative_stage_air_v2_permanently_disable_voice Ako bonus ten reprak mozete zobrat napr na terasu a pustit si hudbu z telefonu cez bluetooth. Chcelo by to Airplay ale to v tejto cenovke nehrozi zda sa ani v dnesnej dobe.
Pripojenie cez USB-C (ma to vlastnu zvukovu kartu)
Prevadzka aj na vstavanu bateriu
Bluetooth
Pekne spracovanie
Nema to Airplay ale to v tejto cene nikto necakal ale k macu by to bolo idealne
Voice Prompt sa neda trvalo vypnut pretoze je vo firmwari chyba. Nutne nahrat novy firmware. Mozno nove kusy uz tento problem mat nebudu.
0 ×Nahlásit
Karel, Návsíflag
Hodnoceno 15.01.2024, varianta Creative Stage Air V2
Ověřený nákup
Bedničky bzučely, člověk na to příjde, až má tichý Soundbar pod monitorem.
Není napájení, přibyla zásuvka u počítače.
Uvolnilo se místo pro větší monitor.
Zvuk má normální, což je asi nejlepší doporučení.
Zapínací tlačítko je potřeba chvíli podržet. Málem jsem Soundbar vrátil, jako nefunkční, než jsem na to přišel.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16