Obnovit stránku

Recenze CTEK MXS 10

Zajímají Vás názory a recenze na CTEK MXS 10? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CTEK MXS 10. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CTEK MXS 10 i vy.
CTEK MXS 10 - Nabíječka autobaterií
CTEK MXS 10
Skladem > 5 ks
3 490,-
Do košíku
Pavel, Viničné Šumiceflag
Hodnoceno 22.10.2022, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
Je to kvalita Ctek. Splnuje co ma. Moznost dokoupeni příslušenství.
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 9flag
Hodnoceno 07.06.2022, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
Nelze hodnotit takto brzy, ale nabíječka je funkční a splňuje požadavky na provoz
Není to úplně zápor, ale displej by byl fajn (V, A).
0 ×Nahlásit
Martinflag
Hodnoceno 22.12.2021, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
Uživatelsky jednoduché použití
Dostatečně silná i pro naftové baterie
0 ×Nahlásit
Blahoslav, Kolínflag
Hodnoceno 20.11.2020, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
Kvalita, kompaktnost a funkčnost.
Špička v nabijeni
Příslušenství
Zatím nic
0 ×Nahlásit
Igorflag
Hodnoceno 01.02.2019, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
Dobrý priebeh nabíjania
Dáva skutočne 10A
Nedá sa prepnúť nabíjací prúd. Menšie akumulátory zbytočne nabíja 10A
Nízka účinnosť - veľmi sa prehrieva kvôli tomu
Len 2 ročná záruka oproti iným modelom
Tenké kábliky, rovnako tenké ako pre 5A model
V mraze kabeláž úplne tvrdne
Externý snímač teploty je ďaľším trčiacim káblom - iný výrobcovia používajú interné snímače teploty ale tu kvôli nadmernému prehrievaniu musí byť externý
Chúlostivý povrch na poškriabanie
Predražené príslušenstvo
Konektory majú vyššie prechodové odpory
Drahá gumená ochrana
Rekondičný režim trvá 6 hodín, nie 4
Prvý kus nefungoval, vyhadzoval istič - vrátil som
Neverím v kvalitu MXS 10 - veľký marketing
Predražený model
Za totožné peniaze sa dajú kúpiť o triedu kvalitnejšie nabíjačky s možnosťou uploadu firmware, komunikujú cez Bluetooth, ukazujú napätia a prúd, temer vôbec sa ani pri 15A nehrejú, majú kvalitné príslušenstvo sú odolnejšej konštrukcie, majú aj nižšiu hodnotu prúdu, nie sú vyrobené v číne a majú 5 rokov záruku. Kúpil som radšej takú profi nabíjačku za tie isté peniaze.
0 ×Nahlásit
Michal, Kly, okr. Mělníkflag
Hodnoceno 27.11.2018, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
cena, různé funkce, teplotní čidlo
žádné
0 ×Nahlásit
Josef, Prahaflag
Hodnoceno 29.05.2018, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
Nejlepší co jsem vyzkoušel.
Nic
0 ×Nahlásit
Michal, Prahaflag
Hodnoceno 26.03.2017, varianta CTEK MXS 10
Ověřený nákup
10A nabíjecí proud pro aku 20 - 200 Ah
Režim "obnovy - rekondice" olověného aku tzn. patentovaným způsobem odstranění sulfátů z olověných desek
Funkce náhradního zdroje - užitečné třeba při výměně akumulátoru
8mi krokové nabíjení s desulfací, analýzou schopnosti pojmout náboj a ke konci analýzou, zda akumulátor je vůbec schopen udržet náboj
Detekce vadných akumulátorů již v počátku každého nabíjení
Vyšší cena, ale vykoupená kvalitou a precizností nabíjecího postupu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12