Obnovit stránku

Recenze CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá

Zajímají Vás názory a recenze na CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 28 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá i vy.
CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá - Nabíjecí stojánek
CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá
Skladem > 5 ks
1 999,-
Do košíku
Adam, Praha 5flag
Hodnoceno 29.05.2024, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe
Ověřený nákup
Kvalitní zpracování
Silný magnet
Možnost orientace nabíječky na hodinky
Modrá dioda je tak silná, že v noci svítí a nabíječka se musí odpojovat.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá
Ověřený nákup
Kvalita a zpracování
0 ×Nahlásit
Růžena, Olomoucflag
Hodnoceno 14.03.2024, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Bílá
Ověřený nákup
během 20 minut mám nabito
super napiječka
0 ×Nahlásit
Jiří, Kravskoflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá
Ověřený nákup
Při nabíjení iPhonu se zařízení dost zahřívá, nabíjení AirPodu zase vypadává (na chvíli se přestanou nabíjet) cca 8x do plného nabití pouzdra (nic jiného nebylo připojeno). Pokud je na stojanu nabíjen iPhone a další zaříjení, 15W adaptér, který je v balení nestačí, nemluvě pokud tam umístíte všechny tři zařízení najednou. Každopádně snaha 'ušetřit' se nevyplatila, nehodlám riskovat, že mi to upeče nový iPhone, vracím :)
jde přilepit
na pohled kvalitní zpracování
přehřívá se
v balení je pouze 15W adaptér, tzn. není dostačující pro nabíjení všech zařízení
0 ×Nahlásit
Robert, Praha 4flag
Hodnoceno 19.12.2023, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Bílá
Ověřený nákup
Nabijecka mi uvarila AW ultra. Cely stojan byl tak rozhaveny, ze se ani nedal vzit do ruky. Hodinky jsem musel odtrhnout. Rozhodne nedoporuciji kupovat.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá
Ověřený nákup
Nabíjačka spĺňa svoju funkciu, ak chcete naraz nabíjať telefón, Apple Watch a airpody. Po týždni prestalo fungovať nabíjanie hodiniek. Nabíja relatívne pomaly, ideálne na priebežne nabíjanie,úplne najlepšie je nabíjať cez noc. Krabičku so slúchadlami treba uložiť presne na malú plochu, v opačnom prípade sa nabíjajú prerušovane, alebo vôbec. Nič nepiska, LED dióda na zadnej strane neruší ani v noci.
Všetko sa nabíja naraz, stojan je stabilný
Zaberá malo miesta
Pri nabíjaní nepíska, svetelná dióda neruší v noci
Stojan sa dá prilepiť na stôl, ak to treba
Silne magnety pre magsafe
Po týždni odišlo nabíjanie hodiniek
Slúchadla treba položiť relatívne presne,plôška malá
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 4 - Kamýkflag
Hodnoceno 09.11.2023, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Bílá
Ověřený nákup
Design A praktičnost
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 10 - Vinohradyflag
Hodnoceno 03.11.2023, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá
Ověřený nákup
Skvěle nabije hodinky, sluchátka i mobil
pěkný design
0 ×Nahlásit
Jiří, OSTRAVA - Plesnáflag
Hodnoceno 10.10.2023, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Bílá
Ověřený nákup
Vše z velice kvalitního materiálu a provedení
Doporučuji
Cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 02.08.2023, varianta CubeNest S313 Pro 3v1 Bezdrátová magnetická nabíječka 3v1 s podporou uchycení MagSafe - Šedá
Ověřený nákup
Pěkný design
Nastavitelný držák na mobil a hodinky
Trochu píská
Pomalu nabíjí hodinky
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12