Obnovit stránku

Recenze DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks

Zajímají Vás názory a recenze na DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 244 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks i vy.
DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks - Jednorázové pleny
DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks
Skladem > 10 ks
169,-
Do košíku
Tereza, Droužeticeflag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Slouží k čemu mají.
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 7flag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta DADA Extra Care MAXI vel. 4, 33 ks
Ověřený nákup
cena ok
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Ostrava-Porubaflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta DADA Extra Care MAXI vel. 4, 33 ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
*******************
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta DADA Extra Care MAXI vel. 4, 33 ks
Ověřený nákup
Špatně uvedená velikost 7-18 kg (doručeny pleny 7-16 kg)
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
02.01.2024
Dobrý den, děkuji za zprávu a omlouvám se. Fotografie produktu i parametry byly opraveny. Přeji pěkný den - Jakub, Alza Expert.
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta DADA Extra Care Newborn vel. 1 (26 ks)
Ověřený nákup
Lepší jak pemprs
Nejsou často skladem
0 ×Nahlásit
Janka, Miloslavovflag
Hodnoceno 30.10.2023, varianta DADA Extra Care Newborn vel. 1, 23 ks
Ověřený nákup
Precikala mi ich mala
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.10.2023, varianta DADA Extra Care MAXI vel. 4, 33 ks
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
Ingrid, Brnoflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta DADA Extra Care MINI vel. 2 (43 ks)
Ověřený nákup
Již jsem psala recenzi na tuto značku jen na jinou velikost. Se značkou Dada jsem velice spokojená 🙏.
0 ×Nahlásit
Ingrid, Brnoflag
Hodnoceno 22.10.2023, varianta DADA Extra Care Newborn vel. 1, 23 ks
Ověřený nákup
Dada plenky mi byli doporučeny kamarádkou. Jsem s nimi naprosto spokojená 🙏. Krásně drží, netlačí miminko, sají jak mají. Kupuji od této značky i větší velikosti plenek.
0 ×Nahlásit
Vladimíra, Karviná Rájflag
Hodnoceno 20.10.2023, varianta DADA Extra Care MIDI vel. 3, 40 ks
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
počet kusů v balíku
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14