Obnovit stránku

Recenze DADA Pants Extra Care vel. 6 Extra Large (32 ks)

Zajímají Vás názory a recenze na DADA Pants Extra Care vel. 6 Extra Large (32 ks)? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 38 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s DADA Pants Extra Care vel. 6 Extra Large (32 ks). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na DADA Pants Extra Care vel. 6 Extra Large (32 ks) i vy.
DADA Pants Extra Care vel. 6 Extra Large (32 ks) - Plenkové kalhotky
DADA Pants Extra Care vel. 6 Extra Large (32 ks)
Skladem > 10 ks
259,-
Do košíku
Radka, Praha 15 - Hostivařflag
Hodnoceno 10.06.2024, varianta DADA Pants Extra Care vel. 5 Junior (35 ks)
Ověřený nákup
Zakoupili jsme je na doporuceni, ze vydrzi celou noc. Hned tu prvni co jsme je zkusili, plinka absolutne nevydrzela… takze za me klasicke standartni plinky nicim vyjimecne…
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.05.2024, varianta DADA Pants Extra Care vel. 6 Extra Large (32 ks)
Ověřený nákup
používáme hlavně na noc
většinou drží
0 ×Nahlásit
Jiří, Ludgeřoviceflag
Hodnoceno 06.05.2024, varianta DADA Pants Extra Care vel. 5 Junior (35 ks)
Ověřený nákup
Cena
Při nasazování se trhají boční strany a to dost výrazně. Produkt koupen již několikrát. Děje se to prvně.
0 ×Nahlásit
Pavel, Praha 1 - Staré Městoflag
Hodnoceno 11.03.2024, varianta DADA Pants Extra Care vel. 4 Maxi (39 ks)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím vše bez problémů
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 20.02.2024, varianta DADA Pants Extra Care vel. 5 Junior (35 ks)
Ověřený nákup
používáme hlavně tyto plenky a super
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta DADA Pants Extra Care vel. 5 Junior (35 ks)
Ověřený nákup
Nejlepší pleny, co znám
Perfektně sajou
0 ×Nahlásit
Zuzana, České Budějoviceflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta DADA Pants Extra Care vel. 5 Junior (35 ks)
Ověřený nákup
Cena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.04.2023, varianta DADA Pants Extra Care vel. 5 Junior (35 ks)
Ověřený nákup
Sú výborné. Odporúčam
0 ×Nahlásit
Zákazník, Plzeňflag
Hodnoceno 05.02.2023, varianta DADA Pants Extra Care vel. 4 Maxi (39 ks)
Ověřený nákup
skvělý produkt
0 ×Nahlásit
Jan, Most 1flag
Hodnoceno 09.01.2023, varianta DADA Pants Extra Care vel. 5 Junior (35 ks)
Ověřený nákup
Pleny jsou sice fajne za cenu a množství, ale kvalita je úplně někd jinde.. Vršek plen (guma) se doslova trha. Stačí blbě zatáhnout, nemluvě, že některé jsou k sobě tzv. přilepené. Dokonce se protrhla plena když byla naplněna močí a celý gel se rozprostřel po genitáliích naší dcerky. Další nákup těchto plen již nebude.
Cena
množství/kusy
Kvalita
Nic nevydrží
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17