Obnovit stránku

Recenze Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku

Zajímají Vás názory a recenze na Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 81 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku i vy.
Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku - Zásuvka
Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Skladem > 10 ks
299,-
Do košíku
Peter, Chorvátsky Grobflag
Hodnoceno 04.03.2021, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
funkcna
neviem o ziadnych
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Praha 6flag
Hodnoceno 31.10.2018, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
Snad vzhled
Kabely se naráží zezadu, takže je nutné mít možnost kabely zastrčit zpět do zdi o cca 10 cm ... kde to místo mám ve standardních krabicích vzít? Um inulé verze této zásuvky ( kupoval jsem cca 3 roky zpět) se kabely protáhly kolem, pak se zásuvka přišroubovala do krabice a drátky narazily zepředu, přidal se kryt a byla to čistá práce. Bylo to mnohem lepší. Vše je na fotkách tak jsem si ten rozdíl mohl uvědomit předem, ale co už ...
Kabely se tahaji nejužším místem vedle úchytů. U minulé verze to byly úchyty do krabice po stranách a kabely se tahaly zhora a zespod. Prostě bývalo to lepší ;-)
0 ×Nahlásit
Roman, Prahaflag
Hodnoceno 28.06.2017, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
CAT6
malo místa na kabely
přívody jsou pouze ze stran
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 29.12.2016, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
Zo 6 kusov bola jedna nefunkcna. Po vyreklamovani bol novy kus ok
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 19.09.2016, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
odolná, spĺňa čo má
kontakty treba zaraziť poriadne tenučkým skrutkovačom, lebo sa môže stať, že sa kontakt neprereže.
0 ×Nahlásit
Miloš, Praha 6flag
Hodnoceno 07.07.2016, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
Funguje
Potřebuje naražeč na dráty
0 ×Nahlásit
Jiří, Náměšť na Hanéflag
Hodnoceno 09.11.2015, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
splňuje to co se od ní čeká.
0 ×Nahlásit
Jurajflag
Hodnoceno 25.10.2015, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
Rozhodol som sa preto,lebo som potreboval dvoj zásuvku na pripojenie k internetu a pripojenie k Magiu. Je veľmi dobre prevedená a masívna.Mám rád kovové prevedenie. Vynikajúce farebné označenie zapojenia vodičov.Možnosť pripojenia káblov z jednej,alebo z oboch strán.Nemenil by som za iný typ.
0 ×Nahlásit
Vladimírflag
Hodnoceno 22.07.2015, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
vyzerá slušne, ale nechcelo sa mi robiť jamu pod omietku, tak som menil za nadomietkovu.
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 4flag
Hodnoceno 27.04.2015, varianta Datacom CAT6, STP, 2x RJ45, pod omítku
Ověřený nákup
Snadna instalace.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03