Obnovit stránku

Recenze Desítka Česko

Zajímají Vás názory a recenze na Desítka Česko? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 206 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Desítka Česko. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Desítka Česko i vy.
Desítka Česko - Společenská hra
Desítka Česko
Skladem > 10 ks
449,-
Do košíku
Roman, Kuřimflag
Hodnoceno 06.05.2024, varianta Desítka
Ověřený nákup
zabaví na dlouhou dobu
možná i hra v týmech
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta Desítka rozšíření
Ověřený nákup
Narocnost
0 ×Nahlásit
Tomáš, Opava 6flag
Hodnoceno 21.02.2024, varianta Desítka Harry Potter
Ověřený nákup
zábavné, pokud alespoň trochu znáte svět Harryho Pottera
ideální zábava ve více hráčích
používá jména a názvy z českého překladu knih
obrázky v některých otázkách jsou příliš malé
0 ×Nahlásit
Kamil, Prešovflag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta Desítka rozšíření
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Myslel som, že kartičky sú hrubšie, lebo sa ťažko vyberali a zasúvali, ale v balíku bola jedna kartička 2x. Po jej odstránení to už bolo OK.
Ďalšie nové okruhy otázok oproti štartovaciemu balíku
Výrobca by toto rozšírenie mohol ponúkať aj v SK verzii
0 ×Nahlásit
Jiří, Nymburk 2flag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta Desítka Junior
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Překvapivě bavila i teenagery kolem 13 let a chtěli ji hrát dál a dál...
Některé moderní otázky zamotají hlavu i dospělákovi a teenager mu vypálí rybník :)
Mnoho otázek - hra vydrží dost dlouho než by došlo k opakování.
Výborná zábava (a poučení v jednom) pro starší děti, dospělé i prarodiče - aspoň si člověk připadá o něco chytřejší než v klasické verzi pro starší.
Zbytečně neprakticky složitý způsob zavírání bočnice plastového boxu na karty - během hry nemá smysl používat. To výrobci mohli vymyslet uživatelsky mnohem jednodušší.
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 4flag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Desítka
Ověřený nákup
Mega super hra na zimní večery ... i na jindy :)
0 ×Nahlásit
Dušan, Bratislava - Petržalkaflag
Hodnoceno 29.01.2024, varianta Desítka
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zaujímavá hra, rozšíria sa Vám vedomosti
0 ×Nahlásit
Kristýna, Výšoviceflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Desítka Harry Potter
Ověřený nákup
Super otázky jak k knih, tak z filmů
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 01.01.2024, varianta Desítka
Ověřený nákup
Zábavná hra
Vhodná na i na cesty (skladná)
Velké množství otázek
0 ×Nahlásit
Štefan, Praha 6 - Břevnovflag
Hodnoceno 29.12.2023, varianta Desítka rozšíření
Ověřený nákup
Nejzábavnější vědomostní hra, co znám
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12