Obnovit stránku

Recenze Desítka Harry Potter

Zajímají Vás názory a recenze na Desítka Harry Potter? U nás má zatím hodnocení 4,9 z 5 hvězdiček od 229 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Desítka Harry Potter. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Desítka Harry Potter i vy.
Desítka Harry Potter - Společenská hra
Desítka Harry Potter
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Tomáš, Dvůr Králové nad Labemflag
Hodnoceno 29.06.2024, varianta Desítka rozšíření
Ověřený nákup
Clovek se dozvi spoustu novych informaci
Zabavilo nas na pomerne hodne veceru
Ruzne kategorie, kde si kazdy prijde na sve
Narocnost otazek primerena
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.06.2024, varianta Desítka Harry Potter
Ověřený nákup
Spokojenost 👍
0 ×Nahlásit
Radka, Kralupy nad Vltavou 1flag
Hodnoceno 07.06.2024, varianta Desítka Harry Potter
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
vtip
0 ×Nahlásit
Josef, Praha 4flag
Hodnoceno 06.06.2024, varianta Desítka Junior
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
ok
0 ×Nahlásit
Roman, Kuřimflag
Hodnoceno 06.05.2024, varianta Desítka
Ověřený nákup
zabaví na dlouhou dobu
možná i hra v týmech
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta Desítka rozšíření
Ověřený nákup
Narocnost
0 ×Nahlásit
Tomáš, Opava 6flag
Hodnoceno 21.02.2024, varianta Desítka Harry Potter
Ověřený nákup
zábavné, pokud alespoň trochu znáte svět Harryho Pottera
ideální zábava ve více hráčích
používá jména a názvy z českého překladu knih
obrázky v některých otázkách jsou příliš malé
0 ×Nahlásit
Kamil, Prešovflag
Hodnoceno 18.02.2024, varianta Desítka rozšíření
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Myslel som, že kartičky sú hrubšie, lebo sa ťažko vyberali a zasúvali, ale v balíku bola jedna kartička 2x. Po jej odstránení to už bolo OK.
Ďalšie nové okruhy otázok oproti štartovaciemu balíku
Výrobca by toto rozšírenie mohol ponúkať aj v SK verzii
0 ×Nahlásit
Jiří, Nymburk 2flag
Hodnoceno 08.02.2024, varianta Desítka Junior
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Překvapivě bavila i teenagery kolem 13 let a chtěli ji hrát dál a dál...
Některé moderní otázky zamotají hlavu i dospělákovi a teenager mu vypálí rybník :)
Mnoho otázek - hra vydrží dost dlouho než by došlo k opakování.
Výborná zábava (a poučení v jednom) pro starší děti, dospělé i prarodiče - aspoň si člověk připadá o něco chytřejší než v klasické verzi pro starší.
Zbytečně neprakticky složitý způsob zavírání bočnice plastového boxu na karty - během hry nemá smysl používat. To výrobci mohli vymyslet uživatelsky mnohem jednodušší.
0 ×Nahlásit
Martin, Praha 4flag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Desítka
Ověřený nákup
Mega super hra na zimní večery ... i na jindy :)
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11