Obnovit stránku

Recenze DJI Osmo Mobile SE

Zajímají Vás názory a recenze na DJI Osmo Mobile SE? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 30 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s DJI Osmo Mobile SE. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na DJI Osmo Mobile SE i vy.
DJI Osmo Mobile SE - Stabilizátor
DJI Osmo Mobile SE
Skladem > 5 ks
2 899,-
2 590,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup
Perfektní
0 ×Nahlásit
MTMTE company, s.r.o., Židlochoviceflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jednoduché ovládání
skvěle stabilizuje
intuitivní ovládání na rukojeti
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup
Všetko ide ako má. Na android sa aplikácia nedá stiahnuť z obchod play ale da sa zo stranky vyrobcu. Na zariadeniach Apple je ta aplikacia lepšie optimalizovana no stabilizator sa da pouzivat aj bez nej.
Všetky zle recenzie su od ľudi čo už nevedia čo vytknuť.
Vrelo odporúčam, či už na amaterske alebo poloprofesionalne zábery
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup
je veľmi dobrý
aplikácia perfektná
funguje dobre
cena
0 ×Nahlásit
Ľubomír, Bratislavaflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Prístroj funguje po zapnutí, asi je všetko OK
Nevýhodou je absencia podrobného návodu v slovenčine - treba ho hľadať na webe (až po dlhšom hľadaní sa podarilo stiahnuť)
Veľmi nepraktická je potreba nejakej aplikácie, ktorú som ani nikde na tento typ nenašiel. Po dlhom hľadaní na webe som našiel aplikáciu, ktorá vraj patrí k tomuto DJI, ale mobil mi ju odmietol spustiť z dôvodu hrozby. Teraz používam DJI bez aplikácie, čo je, slušne povedané, nepraktické.
0 ×Nahlásit
Jan, Pasohlávkyflag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup
Kvalitní produkt, který stahuje dolů aplikace k němu. Pro android je třeba aplikaci stáhnout ze stránek výrobce, místo Obchodu Play. To už je veliká červená vlajka, protože pokud je s jejich aplikací vše v pořádku, není důvod, aby nebyla v obchodě. Koukal jsem na analýzy aplikace a ukázalo se, že sbírá a odesílá celkem dost osobních dat. Pravděpodobně jde tedy o případ, jako s Huawei, který už také Google nepodporuje, protože sbírá osobní data. Kvůli tomuto a také tomu, že aplikace potřebuje oprávnění, které nemá co dělat s focením a natáčením, velice nedoporučuji tento produkt pro uživatele Androidu. A to obzvlášť, pokud vaše zařízení není "podporované" a máte možnost natáčet jen 1080p30, i když vaše zařízení zvládne 4K120. Vracím tento produkt a místo něj beru dražší Insta360 Flow.
Kvalitní konstrukce
Výborná stabilizace
Pro android je třeba stáhnout aplikaci z jejich stránek. Z nějakého důvodu neprošla aplikace kontrolou Google
Pokud není vaše zařízení v jejich "listu podporovaných zařízení", je dost možné, že vám půjde natáčet v maximálně 1080p, 30 FPS
Aplikace vyžaduje nesmyslná práva pro svou funkci
0 ×Nahlásit
Roman, Mělníkflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Stabilizace
Ovládání
Výsledný efekt
Aplikace je trošku složitější než by člověk čekal
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 08.10.2023, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup
Neunese 14 pro max
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 10 - Záběhliceflag
Hodnoceno 28.03.2023, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup
Za cenu super kvalita
Intuitivní - vlastním drony od této značky a stabilizátor funguje na stejném principu a SW
Vhodný i pro úplné začátečníky - občas jsem předal malé sestře ať ho chvíli nese a hned se s tím naučila
Stabilizace - vyzkoušeno za jízdy, chůze i na horské dráze.
Iphone 12 Pro v odolném obalu se vleze bez problému do držáku
Měl jsem o magnetu pochyby, jakmile prvně nasadíte tak strach zmizí, opravdu silný magnet
Výdrž - Vyzkoušen přes víkend v Disneylandu, ještě jsem ho ani plně nevybil
Vejde se do kapsy v bundě
Držák mobilu - pokud mobil nenasadíte perfektně na střed magnetického držáku, budete mít horizont nakloněný...
Poté musíte znova vypnout a držák předělat.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 23.03.2023, varianta DJI Osmo Mobile SE
Ověřený nákup
Podstatná vec, ako zoom je nepoužiteľná . Zoom je trhaný
Funkcionalita je skôr púťova atrakcia, ako niečo, čo sa dá v praxi použiť
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14