Obnovit stránku

Recenze Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)

Zajímají Vás názory a recenze na Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 45 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion) i vy.
Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion) - Akumulátor
Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Skladem > 5 ks
639,-
Do košíku
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 30.04.2024, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup
K nabíjení postačí Micro USB kabel. V článku je micro USB vstup a není tak třeba nabíječka.
0 ×Nahlásit
Eduard, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rýchle bezproblémové dodanie. Vyhovoval mi tento produkt.
0 ×Nahlásit
Ing. Hynek Šalplachta, Bystrá nad Jizerouflag
Hodnoceno 19.02.2024, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup
I tenhle kousek mi potvrdil, co už od Li-Ion značky Fenix znám - vysoká kvalita zpracování i životnost. Bezproblémový článek, na který je díky vysoké kapacitě spolehnutí. V čelovce vydrží svítit i na dvoutýdenní výpravě (když nebudete svítit režimem rentgen, samozřejmě.) Skvělá věc, doporučuju.
Vysoká kapacita
Umožňuje nabíjení přes USB-C (nebo co to je za konektor, zkrátka powerbanky nebo nabíječky na telefon)
Skvěle drží, kapacita neklesá.
Příjemně nízká hmotnost.
Drží výkon i v mrazech
Umožňuje vysoký proudový odběr, dostatečný např. pro svícení 1000 lm.
0 ×Nahlásit
Michal, Troubkyflag
Hodnoceno 07.12.2023, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup
plastové pouzdro v balení
rozměr nesedí, baterii vracím
0 ×Nahlásit
Radomír, Roztokyflag
Hodnoceno 30.11.2023, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup
Náhradní baterie do čelovky
Vysoká kapacita
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 23.08.2023, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dlouhá výdrž
0 ×Nahlásit
Mária, Lednicaflag
Hodnoceno 10.07.2023, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Doporučujem tento produkt, spoľahlivý, pasuje do baterky,
Výdrž
Spoľahlivosť
Váha
Cena
Rýchlosť nabíjania
0 ×Nahlásit
Blanka, Praha 4 - Kamýkflag
Hodnoceno 29.06.2023, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup
Zatím funguje bez problémů
Vydrž
Kapacita
0 ×Nahlásit
Pavel, Hošťálkováflag
Hodnoceno 28.06.2023, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup
Používám v 'samootevíracím' koši místo třech 'buřtů'. Adaptér je tady: https://www.printables.com/cs/model/59864-adapter-3xlr20-x-li-ion-18650-pro-bezdotykovy-kos/files
Nabíjení z USB kabelu
Zřetelná indikace nabíjení
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 21.06.2023, varianta Dobíjecí USB baterie Fenix 18650 3500 mAh (Li-ion)
Ověřený nákup
Skvelá vydrž. Neporovnateľne s batériou Wuben
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08