Obnovit stránku

Recenze Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)

Zajímají Vás názory a recenze na Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)? U nás má zatím hodnocení 3,7 z 5 hvězdiček od 12 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah). Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah) i vy.
Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah) - Aku sekačka
Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Skladem 4 ks
8 980,-
Do košíku
Tomáš, Obřístvíflag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
Sekačka je naprosto skvělá ve své kategorii
Aku vydrží na zhruba 25-30 minut práce, záleží na hustotě porostu
Zvládne i vysokou trávu
Dostatečně vysoká nastavitelná rukojeť
Široký záběr
Mulčování
Po registraci na Einhell stránkách dostanete 10 let záruku na elektromotor
Zatím nemám nic
0 ×Nahlásit
Ladislav, Nové Mesto nad Váhomflag
Hodnoceno 10.11.2023, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
V pohode vybavené.
Zatiaľ spoľahlivý.
0 ×Nahlásit
gekon s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 05.09.2023, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
Hrozný servis. Nikdy viac Einhell
0 ×Nahlásit
Ľudovít, RECAflag
Hodnoceno 12.04.2023, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
Super len že škoda vydržala 5rokov
problém Servis u nás na Slovenskú nie ,
len Česko áno
po záruka Servis môžete poslať do Česko Einhell....
už nikdy viac Einhell kvôli Servis...
0 ×Nahlásit
RUSH, s. r. o., Bratislava - Karlova Vesflag
Hodnoceno 01.04.2023, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
Dlho som váhal či si kúpiť opäť benzínovú kosačku, alebo ísť do baterkovej. Voľba padla na túto Einhell a musím povedať, že milo prekvapila. Je ticha, ľahká a výkonná. Pri vysokej tráve si sama zvýši otáčky a nemá problém. Mulcovanie je tiež skvelá vec. Môžem odporúčať. Jedine čo mi vaši, je rukoväť - držadlo? Príde mi, že je zbytočne dlhé a pri otáčaní sa pri stenách to nie je pohodlne.
Ľahká
Výkonná
Bez zbytočných káblov či potreby liať benzín
Rukoväť
0 ×Nahlásit
Jan, Obřístvíflag
Hodnoceno 03.07.2022, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
lehoučká - není třeba pojezd
omyvatelná - plastový koš
posekáno prvně v kuse cca 500 m2 a vydržela na jedničku
tichá
když se dostane do vyšší trávy sama si zvýší otáčky
plastové díly - uvidíme jaká bude životnost?
trochu divný tvar madla
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 24.05.2022, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
pro pravidelné sečení do 600m2 ideální
vynikající výkon
dobrá výdrž baterie
lehká, dobře manipulovatelná
velký sběrný koš
0 ×Nahlásit
Bohumír, České Budějovice 5flag
Hodnoceno 25.05.2021, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
volný pohyb
ještě je moc brzy...
0 ×Nahlásit
Jan, Chýněflag
Hodnoceno 02.09.2016, varianta Einhell Sekačka Aku GE-CM 43 LI M Kit (2x4,0 Ah)
Ověřený nákup
Zatím jediný prodejce na trhu umožňující využití baterií nejen v zahradních, ale i dílenských 18V spotřebičích.
Velmi zajímavá cena, byť vykoupena jednoduchým zpracováním a absencí tech. fines (např. o kapacitě článků se z madla nedozvíte, musíte stisknout tester na jednotlívých baterkách - tester má navíc jen nepřesný třístupňový indikátor). Já toto ale rád za celkový poměr cena/výkon oželím.
Nutnost skládat baterie do série (2x18V pack => 36V) znemožňuje vyjmout jednu baterii během sečení a jít s druhou v aku-vrtačce třeba vrtat zeď. Toto řešení nabízí konkurence paralelním řazením 36V packů, na druhou stranu jak jsem psal, přesah aku mají jen do zahradních pomocníků.
Ještě mě zkalam finiš sekačky, rozdíl ezi vyobrazením na reklamních fotkách a reálem je o třídu (barvy plastů, absence potisků).
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04