Obnovit stránku

Recenze Endorfy Fera 5 ARGB

Zajímají Vás názory a recenze na Endorfy Fera 5 ARGB? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 23 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Endorfy Fera 5 ARGB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Endorfy Fera 5 ARGB i vy.
Endorfy Fera 5 ARGB - Chladič na procesor
Endorfy Fera 5 ARGB
Skladem > 5 ks
869,-
Do košíku
David, Česká Kameniceflag
Hodnoceno 09.04.2024, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
I přesto, že nepokryje celou plochu velkých procesorů a vypadá to pak nepěkně, dokáže v pohodě uchladit i7-5820K @ 4 Ghz na nějakých 75 C v zátěži a 40 C v idle
Dostatečně výkonný
Adaptér pro napájení RGB z Molexu a přepínání profilů Resetem
Menší styčná plocha s CPU, ale stejně zvládá zchladit Haswell-E
0 ×Nahlásit
Lukáš, Nový Jičín 1flag
Hodnoceno 19.02.2024, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
osobně mám na r5 5600
rgb
teploty
0 ×Nahlásit
Rostislav, Pardubice 9flag
Hodnoceno 06.02.2024, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
Super chladič
aRGB vypadá skvěle
nejlepší poměr cena/výkon
videonávod na YT
0 ×Nahlásit
Jan, Chudčiceflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
top
nejlepší chladič.
chladí nejlíp a za tu cenu to je zadarmo! čekal jsem že bude dražší .
rozhodně se vyplatí a barvy RGB jsou luxusní !
kvalita zpracování
vše
nic, jen mohu říct že by mohl být lepší návod, ale spis bych mohl být lepší já 😂, suprový chladič za to nemůže
0 ×Nahlásit
Josef, Katusiceflag
Hodnoceno 23.12.2023, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
Ceny/vykon/vzhled spokojenost.
ARGB podsviceni, sviti opravdu hodně
Cena/vykon
Ryzen7950 stahnuty na 130W ma vetsinou tesne pod 70 stupnu.pri ca 1700 otackach, ktere jsou dost slyset.
ARGB podsvice = dva kabely navíc
Docela hlučný,
Ryzen7950X pri zakladnim nastaveni 95stupnu a spotreba ca 200W, takze boost 230W tento chladic neuchladi. Nevadi mi to planoval jsem CPU zaskrtit na nizsi spotrebu..
0 ×Nahlásit
Martin, Tepliceflag
Hodnoceno 03.12.2023, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
Chladí výborně
RGB +
Lehce o cca 5 stupnů vyosen vůči patici CPU
Kvůli montáži vedle RAM slotů je nutno vyndat RAM. Ventilátor se montuje až po montáži chladiče = nepříjmné.
0 ×Nahlásit
Ján, Dolná Trnávkaflag
Hodnoceno 12.11.2023, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobre chladí
Pekné RGB
Celkom hlučný
0 ×Nahlásit
Jakub, Trutnovflag
Hodnoceno 23.10.2023, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
Za tu cenu super chladič
RGB
Uchladí i AMD 7 5600
Cena
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 6 - Vokoviceflag
Hodnoceno 18.10.2023, varianta Endorfy Fera 5 ARGB
Ověřený nákup
Chladí parádně
Aura sync - regulace rychlosti otáček a idle režim
Po undervoltingu mojí i5 13600kf parádně 60-70° při 130fps na 2K
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18