Obnovit stránku

Recenze Endorfy Fera 5 Dual Fan

Zajímají Vás názory a recenze na Endorfy Fera 5 Dual Fan? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 59 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Endorfy Fera 5 Dual Fan. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Endorfy Fera 5 Dual Fan i vy.
Endorfy Fera 5 Dual Fan - Chladič na procesor
Endorfy Fera 5 Dual Fan
Skladem > 5 ks
819,-
Do košíku
Jan, Světla nad Sazavouflag
Hodnoceno 18.07.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
dobře chladi - 55C pri hernim zatížení spokojenost
tichý :-)
VELKY ale vejde se akorad :-) do mATX
0 ×Nahlásit
Jan, Slanýflag
Hodnoceno 11.06.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Výkon
Vzhled
Cena
Ticho
Jen tak tak se vedle něj vejde ramka s pasivních chladičem (slot A1). Ventilátor tohoto chladiče se jí už lehce dotýká.
Zbytečně dlouhé kabely.
Gumové silentbloky na ventilátorech jsou takové vachrlaté - při montáži na radiátor se deformují. Jsou jednostranné.
0 ×Nahlásit
Petr, Pohořeliceflag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Dual
není to moc hlučné
dobře odvádí teplo
0 ×Nahlásit
Radim, Hulínflag
Hodnoceno 18.05.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
tiché
chladí dobře, z originálního Ryzen chladiče na tenhle chladí R5 5600 o 20°C líp
v balení i teplovodivá pasta
0 ×Nahlásit
Kamil, Sokolovflag
Hodnoceno 11.05.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
tichý
snadná instalace
vyvýšený, nepřekáží ramkám
0 ×Nahlásit
Dávid, Čečejovceflag
Hodnoceno 17.03.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Mal som R5 2600 ktorý so stock chladičom bežal na 60 stupňov. Upgrade na R5 5600 super lenže teploty skákali aj do vyšších 70°C. S týmto chladičom procesor beží na 50-54°C. Obrovský rozdiel a za super cenu. Odporúčam.
Jednoduchá inštalácia
Dobré a stabilné teploty
Vzhľad
Cena
Termálna pasta v balení
S mATX doskou môže byť problém pri inštalácii, hlavne ak nemáte nízko profilovú RAM
Drôtiky na prichytenie ventilátora
0 ×Nahlásit
Miroslav, Dolné Salibyflag
Hodnoceno 29.02.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Tento typ chladiču nie ej možné namontovať na socket AM2, AM3 a AM3 + aj ked je to v popise uvádzané -- Priložené fotografie ukazujú aj dôvod
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10 - Strašniceflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
v dané cenové hladině super
srovnání s Noctua - úplně v pohodě
tichý a drží teplotu dole
je už dost veliký, bacha na to
vyšší chladič na M2 disk jen tak tak (o milimetr)
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
20°C rozdiel oproti RM1 chladiču, ktorý pribaluje intel
cena/výkon
0 ×Nahlásit
Jiří, Dolní Bousovflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta Endorfy Fera 5 Dual Fan
Ověřený nákup
ve výsledku je tichý
bohužel procesor Intel Core i5-14600KF není ve stress testu schoppen uchladit. Soft. Intel Extreme Tunning Utility. Od začátku stress testu 100 st. a limitace výkonu. Kontroloval jsem nanesení pasty a přichycení - vše v pořádku. Nové nanesení pasty a ještě pečlivější montáž a opět to samé. V podstatě je celý chladič jen od shora studený a dole jen teplý. Mám obavy, jak se bude chovat při plné zátěži v aplikacích.
Dobře si nákup rozmyslete
pracnější montáž
na výkonnější procesory asi nekupovat
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14