Obnovit stránku

Recenze Endorfy Fortis 5

Zajímají Vás názory a recenze na Endorfy Fortis 5? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 42 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Endorfy Fortis 5. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Endorfy Fortis 5 i vy.
Endorfy Fortis 5 - Chladič na procesor
Endorfy Fortis 5
Skladem > 5 ks
959,-
Do košíku
Tomáš, Boskoviceflag
Hodnoceno 17.07.2024, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
v idle na AMD 7 7800X3D neslyšitelný, v zátěži téměř neslyšitelný
nízké teploty
nutno poladit otáčky v biosu nebo SW pak je to ok
ostré hrany
vypadá lacině
nutno poladit otáčky v biosu nebo SW pak je to ok
0 ×Nahlásit
Libor, Brnoflag
Hodnoceno 04.06.2024, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
Příjemný tichý chladič dimenzovaný i pro výkonnější CPU. Koupil jsem i pro slabší CPU, které uchladí neslyšně i v plné zátěži narozdíl slabších modelů - ty dvě tři stovky se vyplatí přihodit, chladič se kupuje na dlouhé roky.
Velmi tichý
Ryzen 65W TDP v 100% zátěži uchladí pod 700rpm a 53st. prakticky téměř neslyšně
Pozor na pozici slotů pro ram. Já mám pouze dva sloty na desce a fan se již lehounce dotýká paměti (antivibrační gumou pod sponou uchycení).
0 ×Nahlásit
František, Štábloviceflag
Hodnoceno 23.04.2024, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
Za tuto cenu výborný chladič. Vynikající chladící výkon, při nízké hlučnosti.
Vynikající chladící výkon
Jednoduchá montáž
Tichý i při max otáčkách
Nic
0 ×Nahlásit
Ján, Nitraflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
absolutna spokojnost, stock fan je za mna v pohode, drzi sa pri 100% cpu usage od 1000 do 1400 RPM max a vtedy je hlucnost velmi prijatelna, skusal som pridat druhy 120mm fan, vysledky vsak boli zanedbatelne
tichy
12600k CB 2024 max 75°C
skoda ze nie je o trosku nizsi
0 ×Nahlásit
Radek, Boskoviceflag
Hodnoceno 11.02.2024, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
na Intel Core i5 12400 při maximální zátěži teplota snížena o cca 40stupňů
krásně tichý
při minimální zátěži možnost úplného vypnutí ventilátoru a teploty v pohodě kolem 35 stupňů
doporučuji
0 ×Nahlásit
René, Broumov Benešovflag
Hodnoceno 30.01.2024, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
Tichý
Účinný
6heatpipe
Možnost připojení druhého ventilátoru
Poměrně velký
0 ×Nahlásit
Luděk, Putimflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
snadná instalace
na 105W dostatečně výkonný
nepřekáží RAM
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.12.2023, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
Chladic nie je kompatibilny s doskou GIGABYTE B760M AORUS ELITE AX.
0 ×Nahlásit
Lukáš, BRNOflag
Hodnoceno 10.12.2023, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
super cena a ticho dostatečné chlazení, tohle mě opravdu překvapilo
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 16.11.2023, varianta Endorfy Fortis 5
Ověřený nákup
Uchladí i5-14600kf bez problému
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03