Obnovit stránku

Recenze Endorfy Fortis 5 Dual Fan

Zajímají Vás názory a recenze na Endorfy Fortis 5 Dual Fan? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 40 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Endorfy Fortis 5 Dual Fan. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Endorfy Fortis 5 Dual Fan i vy.
Endorfy Fortis 5 Dual Fan - Chladič na procesor
Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Skladem > 5 ks
1 199,-
Do košíku
Ondřej, Praha 8flag
Hodnoceno 18.07.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Ryzen 7600x při hraní her max 71 stupňů celsia.
Křehká konstrukce
0 ×Nahlásit
Václav, Praha 11flag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
super tichý
nelituji, že jsem si nevzal vodníka
0 ×Nahlásit
Ondřej, Slatiniceflag
Hodnoceno 19.06.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Dobrý, kvalitní, spolehlivý
Chladí pěkně
Celkem i tichý
Nesedí 120mm větrák na žebra
Větší, pokud chcete dělat něco s RAM tak hodně štěstí, nutnost sundat větrák
0 ×Nahlásit
Petr, Napajedlaflag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Určitě za ty peníze super výkon. Provedení je rovněž na velmi solidní úrovni.
Na tu velikost super chladí. I 7 7700k ve stresu na 65. Při hrách RDR 2 na 50. Při taktu 4,5 GHz. Při normálním brouzdání po netu cca 32 stupňů.
Tak návod by mohl být trochu přehlednější. Ještě že existuje YouTube 😅
0 ×Nahlásit
Miloslav, Brno 14flag
Hodnoceno 22.04.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
cena/výkon
trošku tužší osazení větráčků, ale žádné drámo
0 ×Nahlásit
Michal, Kostolné Kračanyflag
Hodnoceno 13.04.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Slušný chladiaci výkon
Tichý - pri bežnej prevádzke nie je vôbec počuť, pri záťaži a výkone ventilátora od cca 80% je počuť veľmi slabé bzučanie
0 ×Nahlásit
Vratislav, Tanvaldflag
Hodnoceno 11.04.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Stress test max 65°C,jinak se drží na 45-50°C Za ty peníze je to fakt jízda
Zvládá AMD Ryzen 7 7800X3D
Trošku hlučnejší při zátěži
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.03.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Při výběru mezi coolerem vodním a vzduchovým je toto volba bez vyššího rizika.
Tichý, spolehlivý.
0 ×Nahlásit
Viktor, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Chladič je masivní a vysoký = dobré chlazení, ale nevejde se do menších beden. Chladič jsem vložil do NXZT H710i , takže mám spoustu místa. Po upnutína CPU jsem nainstaloval hlavní FAN a pak chchtel nainstalovat druhý podpůrný na odtah 150mm a nejde vložit do vyfrézovaného profilu !!! Profil je užžší nežli 150mm asi o 2mm. Zkusil jsem i Noctua 150mm a stejný problém. Profil je o 1,5-2mm užší. Musel bych ořezat kus těla FANU aby zapadl do profilu. a nebo přesně trefit okraje profilu a tím nechal mezi chladičem a FANem díru , ve které by měl správně být zapuštěný.
Masivní pasivní chladič+6x heatpipe = Dobře odvádí teplo
Velký tichý hlavní FAN + 150mm standard k tomu z duhé strany na odtah
CENA / výkon !!!
Přidaná teplovodivá pasta.
Univerzálnost na hodně chipsetů a pružinkové šrouby upevnění pasivního chladiče.
Přiložený malý klíč na dozažení matek šroubů.
Pasivní chladič špatně profilovaný !!!
Odtahový 150mm FAN nejde zapustit do profilu ve tvaru U.
Vyfrézovaný profil v žebroví pro FAN je široký pouze 14,8cm a tím pádem chybí cca 2mm, aby se dal vložit a dá se dát pouze nakřivo. Takže jsem odtahový ventilátor nemohl použít.
Kabeláž je zbytečně dlouhá a musí se svorkovat.
0 ×Nahlásit
Martin, Daloviceflag
Hodnoceno 14.02.2024, varianta Endorfy Fortis 5 Dual Fan
Ověřený nákup
Super
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08