Obnovit stránku

Recenze Endorfy Spartan 5

Zajímají Vás názory a recenze na Endorfy Spartan 5 ? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 19 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Endorfy Spartan 5 . Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Endorfy Spartan 5 i vy.
Endorfy Spartan 5  - Chladič na procesor
Endorfy Spartan 5
Skladem > 10 ks
419,-
Do košíku
Erik, Olcnavaflag
Hodnoceno 10.07.2024, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
Super pomer cena/ kvalita
Dá sa uháknuť za originál plasty na základnej doske
Minútová inštalácia
Uchladí budget procesory ako napr. R5 5600x
Pri inštalácii som musel na jednej strane nožičku na doske uvolniť aby sa mohol rovnomerne uchopiť
0 ×Nahlásit
Tomáš, Brno 35flag
Hodnoceno 22.05.2024, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
Funguje
Chladí dobře
Cena výkon
Tichý
0 ×Nahlásit
Václav, Horní Břízaflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Jde o malý levný jednoduchý věžový chladič s dostatečným chladícím vykonem na procesory do běžný spotřeby okolo 120W (kupován k 10400F, ale asi bych se nebál lehce podvoltovaného 3800X či 3900X). Když už vám chybí chladič, tak lepší tohle než kupovat obyč "box" za 250. Jako nevýhodu bych označil nemožnost osadit 2. ventilátor (se 2 heatpipe by sice moc nepomohl) a zároveň nemožnost výměny toho již osazeného (vzhled ustupuje praktičnosti/servisovatelnosti). Jako druhou a to podstatně velkou nevýhodu bych označil způsob montáže. Ano, je jednoduchý (připevníte "kruh" k základní desce a následně zacvaknete chladič a došroubujete). Problém však spočívá v tom, že aby chladič chladil, je hodně napevno. A pokud máte stísněný prostor ve skříni (nechcete demontovat GPU), pak máte problém chladič uchytit. A ani upevnění se základní deskou na stole není úplně bezproblémové. "V jednoduchosti je krása" tu dle mého neplatí, nicméně za ty peníze slušný chladič.
Dostatečný výkon na slabší procesory
O dost lepší než box
Cena
Zpracování
Složitá montáž ve skříni
Nemožnost vyměnit ventilátor či osadit další
0 ×Nahlásit
Peter, Dunajská Stredaflag
Hodnoceno 20.01.2024, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Hneď od inštalácie tichsi chod a teplota nepresahuje pri zaťaží viac ako 60c Tichý chod
Cena
Jednoduchá inštalácia
Kvalitné vyhotovenie
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.01.2024, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
Oproti stock chladicu o 15stupnov nizsia teplota pri zatazi
Tichy
ak si vybusny jeb3k a montaz prebieha v slabo osvetlenej miestnosti , tak sa krasne zabavkas
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 21.12.2023, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
Funguje, chladí hezky
Spona pro am4 je málo ohlá,ve stavu jak přijde není možné chladič nasadit!
Nutno celou sponu na obou stranách ohnout aby bylo možné ji bez extrémního tlaku nasadit.
0 ×Nahlásit
Jan, Strupčiceflag
Hodnoceno 15.12.2023, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
Při instalaci na AM4 byl chladič moc předpružený. Musel jsem to upravit. Nadruhou stranu v pohodě uchladil Ryzen 3800X, což jsem nečekal.
Funkce
Cena
Vzhled
Slušný chladící výkon za tu ceny
Tichý
Příliš předpružený
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.10.2023, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
Věřím že chladič funguje dobře jediný problém je s popisem který uvádí že lze namontovat i na patici 2011-3 avšak i na samotné krabici o tom není ani zmínka a po zkušebním "přiložení" mi bylo jasné že to opravdu nepůjde
nepasuje na patici 2011-3
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 02.05.2023, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
rychle vyreseni reklamace
pokrivene medene teplovodne trubky radiatoru.
spatna prilnavost k CPU, patice radiatoru zrejme neni uplne rovna.
reklamace
0 ×Nahlásit
Michal, Děčín 9flag
Hodnoceno 26.04.2023, varianta Endorfy Spartan 5
Ověřený nákup
Nedoporučuji kupovat pro procesor AM4!!
tichý
zaplastovaný
nekompatibilní s AM4 nutno upravit chladič nepotrebovat ho a mít jiný tak jsem při stavbě pc šel hned vrátit....
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07