Obnovit stránku

Recenze Endorfy Spartan 5 ARGB

Zajímají Vás názory a recenze na Endorfy Spartan 5 ARGB? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 27 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Endorfy Spartan 5 ARGB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Endorfy Spartan 5 ARGB i vy.
Endorfy Spartan 5 ARGB - Chladič na procesor
Endorfy Spartan 5 ARGB
Skladem > 10 ks
459,-
Do košíku
Jozef, Nýrskoflag
Hodnoceno 23.06.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup
ok
0 ×Nahlásit
Erik, Nové Zámkyflag
Hodnoceno 27.05.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup
Chladí perfektne
Cena
Kvalita
Argb, ktoré sa nachádza na cenovo vyšších chladičoch
Uvítal by som trochu prehľadnejší návod, pre začiatočníkov môže byť montáž náročná
0 ×Nahlásit
Karel, Planá u Mariánských Lázníflag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup
nelze sundat ventilátor
ventilátor není vhodně natočený
0 ×Nahlásit
Peter, Popradflag
Hodnoceno 16.03.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup
za tú cenu nieje čo vytknuť
tichý aj pri vysokých otačkách, chladí nádherne
podsvietenie
preaplikovaná pasta
pasta ktorá je už preaplikovaná na chladiči moc dobrá nieje, napastoval som to svojou pastou a bol rozdiel 10-12C
0 ×Nahlásit
Vladimír, Sedliceflag
Hodnoceno 24.02.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Tichý, chladí a hezký :)
0 ×Nahlásit
Vendelín, Veľký Kýrflag
Hodnoceno 30.01.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup
Nepasuje na AMD AM4 slot.
0 ×Nahlásit
David, Český Těšínflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup
Pasta která je od výroby nalepená na tomto chladiči je podprůměrná. Při běžném hraní se mi s ní teploty CPU (AMD Ryzen 5 5600) držely na 78°. Po přepastování jinou pastou (MX-4) se drží při hraní na cca 65° - to je extrémní rozdíl jen díky pastě.
Pěkný vzhled a barvy
Pasta která je na chladiči od výroby je podprůměrná
0 ×Nahlásit
Jan, Chudčiceflag
Hodnoceno 22.01.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Dobrý
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Poměrně kvalitní,vypadá krásně,ale spíše na slabší procesory,i5 11400 uchladí tak tak.
Pěkný
Tichý
Průměrný chladící výkon
0 ×Nahlásit
Jan, Pragueflag
Hodnoceno 26.12.2023, varianta Endorfy Spartan 5 ARGB
Ověřený nákup
V popisu je podpora socketu 2011 a 2066, coz neni pravda. Tento chladic podporuje pouze sockety AM3/4/5 a 115X.
0 ×Nahlásit
Odpověď od Alza
Odpověď od Alza
27.12.2023
Dobrý den, děkuji za upozornění a omlouvám se, chybu jsme opravili. V případě potřeby se neváhejte obrátit na naše zákaznické centrum, kde s Vámi vše dořeší. Děkuji a hezký den. Ondřej - Alza expert

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19