Obnovit stránku

Recenze Endorfy Spartan 5 MAX

Zajímají Vás názory a recenze na Endorfy Spartan 5 MAX? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 20 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Endorfy Spartan 5 MAX. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Endorfy Spartan 5 MAX i vy.
Endorfy Spartan 5 MAX - Chladič na procesor
Endorfy Spartan 5 MAX
Skladem > 10 ks
519,-
Do košíku
Jiří, Bechyněflag
Hodnoceno 07.03.2024, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
Chlazení
Hlučnost
4x heat pipe
Vzhled
Blbě se mi to upevňovalo na základní desku což možná byla jen má chyba takže asi nic.
0 ×Nahlásit
Petr, Desnáflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
Chladič na procesor Ryzen 7 nedosedá rovně na procesor.Pevné neštelovací očko je zaháknuté moc nízko.Musel jsem povolit základ z háčkem,ale i tak nesedí rovně.Při odmontování chladiče jsem si všiml,podle pasty,že chladič nedosedá na celý procesor.Po stranách jsou cca. 3mm volné pruhy,kde chladič nesedí.
Chladí
Nedosedá rovně na procesor a nedosedá na procesor celou plochou
0 ×Nahlásit
Zákazník, Mostflag
Hodnoceno 05.01.2024, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
teploty
velikost (je fakt maly)
hlucnejsi
divne zachyceni pro platformu AM4
0 ×Nahlásit
Zbyšek, STOCHOVflag
Hodnoceno 25.08.2023, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
Pri instalovanem krouzku pro uchyt chladice vadi instalovane kondenzatory a mosfety nad patici CPU. Nelze zahaknout pevny uchyt pro chladic. Je potreba vse pripravit a instalovat chladic zaroven z krouzkem pro uchyceni. Deska gigabyte b365m d2v
65W intel 9400F chladi v max zatezi (cinebench) na 53 stupnu pri okolni teplote 30 stupnu a otackach ventilatoru 1100 rpm
lehky, tichy a vykonny
montaz na nektere intel desky je voser
0 ×Nahlásit
Juraj, Veľká Hradnáflag
Hodnoceno 20.07.2023, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
Dobre chladí (i5 12600K)
Zvláštne prichytenie - uvítal by som klasicky 4 skrutky s pružinkami, v mojom prípade by tak bola inštalácia omnoho jednoduchšia (prekážala mi nejaká súčiastka na základnej doske)
0 ×Nahlásit
Zákazník, Lovosice 2flag
Hodnoceno 24.06.2023, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
Na moderních základních deskách je příliš mnoho chladičů, takže instalace se stává netriviálním úkolem. Dobře chladí. Pro i13500 na desce MSI Pro je to dobré řešení.
Dobře chladí.
Rozměry radiátoru
0 ×Nahlásit
Pavel, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 11.05.2023, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
Při pokusu o osazení prohýbá celou patici i s výztuhou. A při zachycení za výstupky montážního ránečku patice zůstane nakřivo, nedosedne celou plochou na procesor a nepomůže ani dotažení šroubu. Prohne ještě víc celou desku. Kdyby oka spony měly šrouby na dotažení na obou stranách tak by to bylo mnohem lepší.
Vypadá dobře, kvalitní zpracování
nejde uchytit na AM3+ , příliš tuhá spona
0 ×Nahlásit
Ludvík, Brno-Řečkovice a Mokrá Horaflag
Hodnoceno 17.04.2023, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Solidně navržený, účinný a tichý chladič. Nemá chybu.
0 ×Nahlásit
Hynek, Šternberkflag
Hodnoceno 06.04.2023, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
super chladič za super cenu
montážní systém není nejlepší, to ale kompenzuje cena chladiče
0 ×Nahlásit
Samuel, Žabokreky nad Nitrouflag
Hodnoceno 20.03.2023, varianta Endorfy Spartan 5 MAX
Ověřený nákup
Cena
nie je kompatibilný s AM4 B-550 Asus Prime doskou , nedá sa uchytiť.
zvláštny úchyt na AM4 platformu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16