Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Recenze Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Mint 8GB

Zajímají Vás názory a recenze na Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Mint 8GB? U nás má zatím hodnocení 3,9 z 5 hvězdiček od 41 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Mint 8GB. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Mint 8GB i vy.
Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Mint 8GB - MP3 přehrávač
Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Mint 8GB
Prodej skončil
Július, Topoľčanyflag
Hodnoceno 18.04.2024, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
slabí príjem signálu a preto nekvalitný zvuk
0 ×Nahlásit
Petr, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 27.12.2023, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup
jako přehrávač to funguje
nevidí se přes BT ani s telefonem s OS Android, ani s PC s WIN10
dostat to režimu USB k nahrání souborů prakticky nemožné. podařilo se to jen poprvé při vybité baterii
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 06.12.2023, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Mint 8GB
Ověřený nákup
Na první pohled vypadá velmi hezky, vyměnila jsem si sluchátka, poslech dobrý. V tomto ohledu spokojenost.
Ale to ovládání díky bočnímu šoupátku je příšerné. Každá manipulace přehrávače - ať už volume, posouvání hudby se musí aktivovat tím proradným šoupátkem, který je navíc tuhý. Po druhé už bych nekoupila. Prodávala bych za poloviční cenu.
0 ×Nahlásit
Rostislav, Nučiceflag
Hodnoceno 22.09.2023, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím vše OK
0 ×Nahlásit
Filip, Praha 9 Vysočanyflag
Hodnoceno 14.08.2023, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup
spokojenost
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Chomutov 1flag
Hodnoceno 09.05.2023, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup
Velká paměť
Nižší úroveň max. hlasitosti
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Praha 10flag
Hodnoceno 14.02.2023, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup
4
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 25.07.2022, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup
Osobně jsem s tímto přehrávačem nejspokojenější. Po dlouhém zkoušení a testování považuji tento za nejlepší alternativu, nechcete-li za mp4 přehrávač utratit tolik co za telefon. Samozřejmě je za nízkou cenu třeba spokojit se s několika nepříjemnostmi, ale v celkovém poměru cena/výkon jsem s přehrávačem maximálně spokojená. Negativa, které u recenze popisuji píši spíš v pozitivním slova smyslu, pro ty, kteří by se rádi dověděli s jakými nepříjemnostmi je třeba se spokojit, ale dle mého názoru to nijak neovlivňuje celkovou funkčnost přístroje.
Muzika zní moc dobře.
Bluetooth (použitelný pro sluchátka a pod., nepodařilo se spárovat s PC, nebo přehrávačem v autu).
Příjemný materiál.
Verze Mint 8GB uvádí externí kartu do velikosti 64 GB, ale já jej dlouhodobě využívala s kartou 128 GB a fungoval naprosto korektně.
Rádio, záznamník a další dodatečné funkce.
Možnost přehrávání ze souborového systému po složkách.
Snadná a intuitivní ovladatelnost. Jediná neintuitivnost je, že při režimu přehrávání hudby (nevím jak to popsat, prostě tam co jsou playlisty a dělení hudby dle žánrů/alb atd...) je nutné nejprve zvolit jednu z úplně posledních možností (interní / externí karta), jinak si přístroj nenačte příslušné skladby a playlisty i vše ostatní je prázdné.
Možnost režimu náhodného přehrávání i postupného přehrávání (vhodné např. pro audioknihy).
Velký rozsah hlasitosti (můžu poslouchat potichu při usínání i nahlas např. při sekání zahrady ;) ).
Playlisty jsou uložené na kartě a přenáší se s ní i do nového přístroje.
Lze vytvořit 3 playlisty s omezením 100 skladeb každý - normálnímu uživateli asi stačí.
Životnost a dlouhá výdrž baterie - verze Mint 8GB měla i po roce velmi aktivního používání stále životnost baterie asi 14 hodin.
Interní paměť 16 GB je příjemná, osobně interní paměť nevyužívám, mám vše na kartě, ale pro zařízení v této cenové kategorii je paměť neobvykle vysoká.
Šoupátko na boku je příšernost, ale dá se na něj zvyknout. Narozdíl o verze Mint 8GB je šoupátko z o něco tvrdšího plastu a působí bytelněji (u zmíněné verze Mint bylo z měkké gumy a po několika měsících odpadlo a ztratilo se). U nového přístroje jde se šoupátkem pohybovat jen ztuha a je třeba obou rukou, ale po pár dnech používání se ochodí a dá se ovládat jednou rukou. Ve výsledku mi tento prvek až tolik nevadí, dá se na něj zvyknout, ale pokud se začne znovu uvolňovat, přilepím ho vteřiňákem, znova ztratit ho nechci. :D
V režimu přehrávání ze souborového systému neumožňuje opakovat jednu složku, opakuje obsah celé karty, nebo jednu skladbu.
Z nějakého důvodu systém ukazuje maximální počet skladeb na kartě 4000, i když je na kartě uloženo přes 6000 skladeb, ale je to pouze záležitost "ukazatele", nemá vliv na přehrávání hudby.
Při přenosu karty ze staršího přehrávače na nový se "zaseknul" první playlist a nebyl schopen přijmout více skladeb než 32. Problém šel opravit naformátováním karty (možná stačilo jen smazat na kartě uložené playlisty - napadlo mě příliš pozdě), po naformátování a vrácení původního obsahu již vše funguje.
Ocenila bych vyšší kapacitu a větší množství playlistů, abych se mohla vracet ke starším playlistům a nemusela je mazat pokaždé když si chci vytvořit nový repertoár.
0 ×Nahlásit
Tomáš, Praha 8 - Libeňflag
Hodnoceno 07.04.2022, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup
Lehky a maly
Ne moc komfortni zapinani
Shitty sluchatka
Nechce se sparovat se Sony LinkBuds nevidi je.
Prehravac bez BT by me stal polovinu
0 ×Nahlásit
Adam, Dobruškaflag
Hodnoceno 03.12.2021, varianta Energy Sistem MP4 Touch Bluetooth Amber 16GB
Ověřený nákup
Bluetooth
zlobí zapínací tlačítko
po připojení Bt sluchátek nepřehraje všechny skladby, ač jsou v mp3
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17