Obnovit stránku
Omlouváme se, ale z technických důvodů momentálně nelze vyzvedávat objednávky na našich pobočkách. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Recenze EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná

Zajímají Vás názory a recenze na EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná? U nás má zatím hodnocení 3,8 z 5 hvězdiček od 43 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná i vy.
EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná - Powerbanka
EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná
Skladem > 5 ks
899,-
Do košíku
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Ověřený nákup
Výborně drží (MagSafe)
Kvalitní materiál a zpracování
Kapacita tak na jedno nabití, ale pro účel záchrany před úplně vybitým telefonem to je přesně to, proč jsem to kupoval :)
0 ×Nahlásit
Jan, Velké Popoviceflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Ověřený nákup
hezké a kvalitní provedení
přehřívá se a to dost
Z kapacity 5000mAh se dostane do mobilu cca půlka, zbytek se vypaří teplem
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.01.2024, varianta Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Ověřený nákup
Zpracování
Rozměry
12pro nabije z 10% na 80%
Dost se přehřiva
0 ×Nahlásit
Michal, Chrenovec - Brusnoflag
Hodnoceno 13.11.2023, varianta Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Ověřený nákup
Nevhodná pre 15 pro - nezmestí sa medzi foťák a dolnú hranu. Bez krytu trčí 4 mm.
Ľahká
Rozmery
% nabitia nie je zobrazované telefónom
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 08.09.2023, varianta Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Ověřený nákup
Kvalita zpracování
Dobře drží na telefonu
Dostatečná kapacita na 2 nabití telefonu
0 ×Nahlásit
Jakub, Liberecflag
Hodnoceno 08.07.2023, varianta Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Ověřený nákup
Design
Relativně kvalitní vnější zpracování
Přehřívá se
Nemá dostatečnou kapacitu
Využívám jí tak, že jí skrze magsafe napojím na ip, ale nabíjím přes kabel (potom se nezahřívá). Jen to lehce postrádá výhodu bezdrátové powerbanky
Vyzkoušel jsem několik bezdrátových powerbank a tento segment ještě není moc odladěný. Většina trpěla stejnými neduhy.
0 ×Nahlásit
Agama a.s., Staré Městoflag
Hodnoceno 20.03.2023, varianta EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná
Ověřený nákup
umí nabíjet jako stolní bezdrátová nabíječka.
Malá, cestovní pasuje na Iphone 13pro jako ulitá
silikonová ochrana nevydržela ani jedno nabití a sloupla se
nezvládne bezdrátově nabít iphone 13 pro který má baterku 3,5Ah a přitom deklarujete 5Ah (že by taková ztráta při bezdrátovém nabíjení?)
pokud na ni přiložite telefon, musíte zmačknout tlačítko aby začala nabíjet a to i v momentě, kdy je připojená na kabel - to bych neviděl jako zásadní problém
0 ×Nahlásit
Dominik, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 01.02.2023, varianta EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná
Ověřený nákup
Krásně pasuje i funguje na iPhone 11 Pro i když není od výrobce uvedena funkčnost na iP11 (s MagSafe krytem)
Pěkný vzhled
Rychlost bezdrátového nabíjení dostačující
Docela slušně drží i když uděláte prudký pohyb s telefonem
LED ukazatel stavu baterie powerbanky
Občas je powerbanka lehce zahřátá
0 ×Nahlásit
Tomáš, Táborflag
Hodnoceno 01.02.2023, varianta Epico Alluminium Magnetic Wireless Powerbank 5000mAh
Ověřený nákup
Rozhodně nedoporučuju nákup této powerbanky. Neuvěřitelně se přehřívá a nezvládne nabít ani 50% kapacity baterky v telefonu, protože se přehřeje. Tím pádem ničí i váš telefon -> vytváří vysoké teploty na zádech telefonu.
elegantní
lehká
kvalitní materiál
neuvěřitelné přehřívání
nenabije iphone 13 pro max
Přehřívá se a ztrácí svou kapacitu
NEDOPORUČUJU
0 ×Nahlásit
Tomáš, Kraluv Dvurflag
Hodnoceno 17.01.2023, varianta EPICO 5000mAh hliníková powerbanka s podporou uchycení MagSafe - stříbrná
Ověřený nákup
Skvělá věc, na 13 pro max sedí jak něco na hrnec. Při bezdratu se zahřívá, ale v zimě je to bonus, díky tomu mám při držení telefonu v mrazech ruku v teple.....
magsafe
velikost
zahřívá se
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19