Obnovit stránku

Recenze Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá

Zajímají Vás názory a recenze na Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá? U nás má zatím hodnocení 4,7 z 5 hvězdiček od 119 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá i vy.
Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá - Bezdrátová nabíječka
Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá
Skladem > 5 ks
749,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.04.2024, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - bílá
Ověřený nákup
Mám zlé skúsenosti s bezdrôtovými nabíjačkami (napr. IKEA), pri ktorých sa mobil prehrieva a pritom sa nabíja pomaly. Táto nabíja svižne a pritom sa mobil neprehrieva
funguje spoľahlivo s rôznymi modelmi iPhone
nabíja rýchlo a mobil sa neprehrieva
na nábytku vyzerá elegantne a nepôsobí rušivo
0 ×Nahlásit
Ondřej, Prahaflag
Hodnoceno 26.01.2024, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - bílá
Ověřený nákup
Ve srovnání s klasickou magsafe je to nebe a dudy (Akorát tohle jsou teda ty dudy, no). Vě většině poloh se telefon ani nenabíjí, a když už se náhodou nabíjet začne, nabíjení se náhodně přerušuje. Koupil jsem nabíječku k tomu, aby udržovala telefon při životě když celý den v práci jedu na hotspotu, ale není dobrá ani k tomu.
Cena
Nabíjí pomalu až vůbec
Je dost náročné vycentrovat telefon tak, aby nabíjela alespoň trochu
velikost
0 ×Nahlásit
Rostislav, Třinecflag
Hodnoceno 21.11.2023, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - bílá
Ověřený nákup
Je třeba mít kvalitní adaptér, aby to dostatečně dobíjelo
Za tu cenu je to fajn
zespod mírně klouže
0 ×Nahlásit
Michal, Olbramiceflag
Hodnoceno 23.09.2023, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá
Ověřený nákup
Plní to co má
Za tu cenu dobrý
trochu po stole klouže, uvítal bych ze spodu protiskluzný materiál
0 ×Nahlásit
Renata, bratislavaflag
Hodnoceno 09.09.2023, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - bílá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Nabíjanie ide velmi pomaly
0 ×Nahlásit
Martin, Jankovflag
Hodnoceno 07.09.2023, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - zlatá
Ověřený nákup
Plní svou funkci
Tenká
Vzhled
0 ×Nahlásit
Dominika, Klášterec nad Ohří 1flag
Hodnoceno 17.05.2023, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - bílá
Ověřený nákup
Bohužel nabíječka po týdnu používání (jen ležela na stole) přestala z ničeho nic nabíjet. Reklamace byla vyřízena velmi rychle. Honor magic 5 nabíjela bez problémů, iPhone 8 bylo potřeba na destičce trochu naštelovat a potom taky nebyl problém.
Desing
Pomalé nabíjení - šetření baterie
po týdnu nefunkční
iPhone8 jsem musela vycentrovat, jinak po 1min přestal nabíjet
0 ×Nahlásit
Vít, Roztokyflag
Hodnoceno 08.04.2023, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá
Ověřený nákup
Používám ji k nabíjení Galaxy S9+ a Galaxy Buds. Za víc jak 2 roky provozu nikdy neměla problém cokoliv nabíjet. Nabíječka podporuje fast charge ale samozřejmě s kompatibilním adaptérem.. Já osobě mám AlzaPower A100. Nikdy se mi nestalo že by bezdůvodně přestala nabíjet jako se mi stávalo u jiných značek.
Vzhled
Spolehlivost
Jednoduchost
Indikační led svítí velice jemně a neruší tak
Povrch nabíječky je lesklý a tak se na ní drží otisky prstů atd
0 ×Nahlásit
Erik, Prahaflag
Hodnoceno 17.11.2022, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - černá
Ověřený nákup
řekl bych super "pomalá" nabíjčka na noc.
Vypadá skvěle
Musíte se trefit na střed
0 ×Nahlásit
Pavel, Olomouc 9flag
Hodnoceno 04.10.2022, varianta Epico ultratenká bezdrátová nabíječka 10W s integrovaným kabelem - bílá
Ověřený nákup
slikonová protiskluzová podložka mezi nabíječku a stůl
rychlé nabíjení
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04