Obnovit stránku

Recenze Epson EB-FH52

Zajímají Vás názory a recenze na Epson EB-FH52? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 12 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Epson EB-FH52. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Epson EB-FH52 i vy.
Epson EB-FH52 - Projektor
Epson EB-FH52
Skladem > 5 ks
19 690,-
Do košíku
Peter, Bratislavaflag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Pri prevádzke ventilátor je hlučný. Nehodí sa preto ako domáce kino. Je vhodný na konferencie a prednášky.
Kvalitný výrobok
0 ×Nahlásit
Jakub, prahaflag
Hodnoceno 19.03.2024, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup
Skvěle svítí i ve dne a to i v ECO módu
Hlučný větrák při startu a v provozu ve standardním režimu, ale provoz v ECO módu je relativně tichý a hluk přijatelný
Trochu neintuitivní 3 šroubky místo očekávaných 4 pro připojení na držák "AlzaErgo Projector Mount W10B Wall", ale s trochou důvtipu to šlo přišroubovat a zatím drží pěkně
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 19.03.2024, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup
Kvalita zobrazeni (při přesné pozici)
Rozměry oproti předchozímu (Epson EH-TW3200)
Oproti předchozímu (Epson EH-TW3200 vlastněný 13 let) mnohem omezenější možnost optického nastavení obrazu (horizontální, vertikální, přesnost zaostření)
i na eco režim mi přijde docela hlučný
0 ×Nahlásit
Jiří, Jablonné nad Orlicíflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup
opravdu dobře viditelný i v osvětlené místnosti
brašna součástí
možnost bezdrátového připojení k telefonu nebo PC
velký, čitelný obraz
čeština ;-)
univerzální alza držák nepasuje, musel jsem ho upravit, ale za tu cenu dobrý :-)
slabší zvuk (ale s možností připojení repro)
0 ×Nahlásit
Ondřej, Beroun 3flag
Hodnoceno 22.02.2024, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup
zatim nejlepsi model co jsem mel, predchozi Epson FH06 mel o malicko horsi podani barev. Pri eco modu dostatecna svetelnost i pri dennim svetle. Jednoduche nastaveni obrazu. Pozor - pri zapnute funkci aut. clona projektor pri zmene obrazu vydava slabe praskani (skoro neslysitelne). Ale neni to vada, pouze vlastnost pri zapnuti teto funkce. Ostatni projektory s touto funkci to delaji take. Za mne nejlepsi projektor cena/vykon. Pouzivam hlavne na filmy, ale i hry nebo prozentace super.
vyborny obraz
vyborna svitivost
0 ×Nahlásit
DaF-Projekt s.r.o., Ostrava - Moravská Ostravaflag
Hodnoceno 11.01.2024, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup
v ECO režimu velmi tichý
Dostatečně jasný i v ECO režimu při denním světle
Velký rozsah zoomu, tím pádem snadné nastavení velikosti obrazu
Wi-fi funkce, lze zrcadlit obraz bezdrátově z mobilu a jiných zařízení (miracast, smartview apod.)
jemné doostření (manuální)
Bez ECO režimu trošku hlučnější, ale nic hrozného
Repráček je taková nouzovka, ale s tím jsem počítal
0 ×Nahlásit
Tomáš, Prahaflag
Hodnoceno 03.04.2023, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup
Skvělý projektor
Viditelný obraz i za denního světla bez zatažení, a to i v ECO režimu
Tichý
Má HTTP API pro automatizaci (a přidání do Homekitu po troše konfigurace Homebridge)
0 ×Nahlásit
Petr, Olomoucflag
Hodnoceno 11.11.2021, varianta Epson EB-FH52
Ověřený nákup
Geniální horizontální keystone umožňuje promítat i z poměrně velkého úhlu stále dobrý obraz
Opravdu velký rozsah zoomu
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13