Obnovit stránku

Recenze Epson EcoTank L3250

Zajímají Vás názory a recenze na Epson EcoTank L3250? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 121 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Epson EcoTank L3250. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Epson EcoTank L3250 i vy.
Epson EcoTank L3250 - Inkoustová tiskárna
Epson EcoTank L3250
Skladem > 5 ks
4 490,-
Do košíku
Robert, Blanskoflag
Hodnoceno 20.07.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup
jednoduchá obsluha
zpracování
úsporné
možnost tisknout PC/mobil
součástí všechny barvy + černá navíc
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Tibor, Senecflag
Hodnoceno 12.07.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup
Extrémne lacný atrament s vysokým počtom vytlačených strán
Kvalita tlače priemerná
Najväčšie negatívum po dvoch rokoch relatívne pravidelného tlačenia je, že tlačiareň ide už druhý krát do servisu kvôli tomu že netlačí farebne ani po prečistení
0 ×Nahlásit
Jana, Rožmitál pod Třemšínemflag
Hodnoceno 11.07.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup
S tiskárnou jsem spokojená, splňuje přesně to, co jsem od ní potřebovala. Pouze počáteční nastavení chvíli trvalo, ale s pomocí návodu na internetu jsem to zvládla. Pak už žádné potíže.
levný tisk
malá, lehká, snadno přenosná
spojení přes kabel, přes wifi i přímo notebook - tiskárna
poměrně složité spárování počítače a tiskárny, v návodu to není dobře popsané, bez webových stránek bych to nezvládla
0 ×Nahlásit
Michael, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 06.07.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup
Tiskárnu jsme domů pořídili namísto HP DeskJet 3639 u které byly cartridge drahé s velmi nízkým počtem výtisků. Tisk z L3250 je mnohem hezčí, skeny ze skeneru ostřejší bez jakéhokoliv upřesňujícího nastavení. Ovládání je jednoduché, žádný zbytečný displej, když je problém tak tiskárna o sobě dá srozumitelně vědět. Nastavil jsem si i vzdálený tisk přes email - s tím taky není žádný problém. Poměrem cenou a výkonem tiskárny jsem spokojený.
Poměr cena/výkon
WiFi tisk/kopírování i z telefonu
Všechny barvy + 1 černá navíc
Nízká spotřeba inkoustu při tisku
Ideální tiskárna domů i na práci z domova
Vcelku přívětivé i to nejobtížnější nastavení
Po delší době černobílého tisku je barevný tisk čárovaný
Vyšší spotřeba při čištění trysek
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 28.06.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup
rychlý tisk
snadné připojení
úspora inkoustu
snadné doplňování inkoustu
zatím žádné
0 ×Nahlásit
Jakub, Pohoreláflag
Hodnoceno 14.06.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup
spoľahlivosť
efektívne využitie
Smart
0 ×Nahlásit
Jan, Brandýs nad Orlicíflag
Hodnoceno 14.06.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
jednoduchá obsluha
0 ×Nahlásit
Miloš, Praha 3 - Žižkovflag
Hodnoceno 06.06.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
barvy jen tak nevypotřebujete
tiskne rychle
0 ×Nahlásit
Martin, Lietavská Svinná - Babkovflag
Hodnoceno 05.06.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Rýchle dodanie
0 ×Nahlásit
Aneta, Praha 5flag
Hodnoceno 13.05.2024, varianta Epson EcoTank L3250
Ověřený nákup
Kvalitní levný tisk
Složitější propojení s iphonem
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16