Obnovit stránku

Recenze ETA Sorento 3151 90010

Zajímají Vás názory a recenze na ETA Sorento 3151 90010? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 301 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s ETA Sorento 3151 90010. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na ETA Sorento 3151 90010 i vy.
ETA Sorento 3151 90010 - Toustovač
ETA Sorento 3151 90010
Skladem > 5 ks
1 699,-
Do košíku
Pavla, Náměšť na Hanéflag
Hodnoceno 08.07.2024, varianta ETA Sorento 3151 90010
Ověřený nákup
Super, vyměnitelné desky, vyhovující
0 ×Nahlásit
Ladislav, Přeštice, Husova 979flag
Hodnoceno 06.07.2024, varianta ETA Sorento Plus 5151 90000
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
krátká doba na hodnocení
nevalná kvalita plastových částí výrobku
0 ×Nahlásit
Josef, Liberec 5flag
Hodnoceno 01.07.2024, varianta ETA Sorento 3151 90010
Ověřený nákup
rozmanitost plotýnek
jednoduchá výměna plotýnek
účinnost
dlouho se rozpaluje
pokud se celou dobu nedíváte na kontrolky, nemusíte zjistit, že je dopečeno
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 21.06.2024, varianta ETA Sorento 3151 90010
Ověřený nákup
Mali sme dlho toustovac Concept, ale bol maly a trcali z neho tousty, kupujeme take velke, tento je super ze je velky, netece to von, bol by na 5* keby sa nepokazil
ten Concept sme mali roky az kym sa nerozpadol a nedal sa zavret. Eta nam po 6 mesiacoch odisla, asi termostat. Za par minut su toasty jak uhliky. Reklamovane
0 ×Nahlásit
Petra, Chropyněflag
Hodnoceno 15.06.2024, varianta ETA Sorento Plus 5151 90000
Ověřený nákup
Měli jsme předtím Domo, ale po pár letech vyhořel. Tento jsme koupili kvůli široké škále vyměnitelných desek, které jiné přístroje nenabízí. Po prvním týdnu - funguje jak má, přiložené recepty jsou super, doppručuji vyzkoušet.
0 ×Nahlásit
Oldřich, Karlovy Varyflag
Hodnoceno 13.06.2024, varianta ETA Sorento 3151 90010
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Super
0 ×Nahlásit
Martin, Ústí nad Labemflag
Hodnoceno 12.06.2024, varianta ETA Sorento 3151 90010
Ověřený nákup
Mužů každému doporučit. Obzvláště pokud upřednosťujete ,,americký” toustový chléb.
Velmi bytelný
Plotýnky jsou dost velké i na větší toustový chléb
Potýnky jsou opravdu nepřilnavé
Vyroben ze solidních materiálů
0 ×Nahlásit
Matej, Banská Bystricaflag
Hodnoceno 01.06.2024, varianta ETA Sorento Plus 5151 90000
Ověřený nákup
Veľký, dá sa spraviť viac naraz
Dobré spracovanie
Na lievance a palanciky trochu pomalé
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 11 Chodovflag
Hodnoceno 30.05.2024, varianta ETA Sorento 3151 90010
Ověřený nákup
V ČR pravděpodobně neexistuje chleba, který by byl takových rozměrů jako plotny tohoto produktu. Po koupi tedy na klasické zapečené toasty můžete rovnou zapomenout.
Obří plotny
Obří plotny
0 ×Nahlásit
KOVER assistance s.r.o., Praha 1flag
Hodnoceno 25.04.2024, varianta ETA Sorento Plus 5151 90000
Ověřený nákup
Velmi se mi líbilo, že zařízení má 6 výměnných desek, a proto jsem si ho koupil. Po zakoupení však nemohu žádnou z desek normálně používat, protože se zařízení velmi špatně zahřívá! Příprava 1 vafle trvá asi 10 minut!
trvá dlouho, než se zahřejе
téměř nesmaží
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12