Obnovit stránku

Recenze Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý

Zajímají Vás názory a recenze na Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý? U nás má zatím hodnocení 4,3 z 5 hvězdiček od 241 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý i vy.
Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý - Řemínek
Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý
Skladem > 10 ks
399,-
Do košíku
Filip, Plzeň 26flag
Hodnoceno 01.06.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý
Ověřený nákup
Klasický milánský tah, jen nabíjení hodinek je pohodlnější s klasickým silikonovým řemínkem.
Provedení
Magnetové zapínání
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.05.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm stříbrný
Ověřený nákup
Elegantní
Lehký
0 ×Nahlásit
Lukáš, Karviná 4flag
Hodnoceno 05.05.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm stříbrný
Ověřený nákup
Vráceno, řemínek nedrží dobře v Apple Watch series 9 45mm a tudíž mají boky tendenci vyčnívat o něco z těla
0 ×Nahlásit
Imrich, Banská Bystrica 1flag
Hodnoceno 17.04.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Mám ho pár dní a už sa ošuchuje čierna farba a úchyt na hodinky prečnieva a niekedy zadrhuje
Je dosť veľký aj na pánsku ruku
Ošuchuje sa farba a nesedí presne úchyt na hodinky
0 ×Nahlásit
Miloslav, Kralupy nad Vltavou 3flag
Hodnoceno 26.03.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm stříbrný
Ověřený nákup
Kvalitní provedení
Vypadá reprezentativně
Flexibilní nastavení na různý průměr ruky
Některý materiál oblečení se s nim nekamarádí , hlavně svetry, zakousává se do materiálu.
0 ×Nahlásit
Peter, Bratislava - Lamačflag
Hodnoceno 04.03.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm růžovo zlatý
Ověřený nákup
Rýchle zapínanie
Remienok asi po 3 mesiacoch zacne hrdzaviet a mozete ho vyhodit do smeti
0 ×Nahlásit
Miloš, Medlovflag
Hodnoceno 25.02.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý
Ověřený nákup
Vypadá luxusně
Relativně lehce se poškrábe
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 09.02.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm růžovo zlatý
Ověřený nákup
pěkný design
příjemný materiál
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 28.01.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý
Ověřený nákup
Klouže z ruky
0 ×Nahlásit
Vítězslav, Bystřice u Benešovaflag
Hodnoceno 06.01.2024, varianta Eternico Elegance Milanese pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm černý
Ověřený nákup
Po pěti měsících používání, kdy jsem byl celkem spokojen, se mi vytrhl pásek z jedné strany uchycení k hodinkám a málem jsem iWatch ztratil. Nebylo to žádným velkým namáháním, prostě nekvalitní uchycení - viz obrázek. Dávejte si na to pozor, kdo ho má!
Cena
ovlivňuje kompas
nekvalitní provedení, hrozí ztráta hodinek!!!
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13