Obnovit stránku

Recenze Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm pastel green velikost S-M

Zajímají Vás názory a recenze na Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm pastel green velikost S-M? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 188 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm pastel green velikost S-M. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm pastel green velikost S-M i vy.
Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm pastel green velikost S-M - Řemínek
Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm pastel green velikost S-M
Skladem > 10 ks
219,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 18.07.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm solid black velikost S-M
Ověřený nákup
Chcela som skúsiť lacnejšiu alternatívu k originálnemu silikónovému Apple remienku, ale neoplatilo sa. Objednám si radšej originálny remienok, s ktorým som nikdy nemala problém ani po 2 rokoch používania.
dobrá cena
na začiatku je pekný a príjemný
najväčší problém tohto remienka je, že po 1-2 mesiacoch používania je povrch taký "olepený", lezie z neho dole povrchová úprava
mne sa začal robiť na ruke pod remienkom ekzém a svrbela ma koža. S originálnym remienkom som nikdy takýto problém nemala. Podľa inej staršej recenzie nie som jediná s týmto problémom
nesedí presne ako originálny remienok
0 ×Nahlásit
Hana, Prahaflag
Hodnoceno 15.05.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm sandy yellow velikost S-M
Ověřený nákup
Cena
Materiál
Sedí pohodlně
Žlutá barva výrazně sytější než na fotce
0 ×Nahlásit
Jan, Dolní Břežanyflag
Hodnoceno 28.04.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm solid black velikost S-M
Ověřený nákup
Cena
Po měsíci nošení je materiál takový hodně ošmataný, lepkavý a na ruce nepříjemný
0 ×Nahlásit
Daniel, Kaznějovflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm pure beige velikost S-M
Ověřený nákup
Sedí perfektně
0 ×Nahlásit
Daniel, Kaznějovflag
Hodnoceno 15.02.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm cloud white velikost S-M
Ověřený nákup
Sedí
0 ×Nahlásit
Alena, Benešov u Prahyflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm solid black velikost S-M
Ověřený nákup
Spokojenost.
Je i na malou ruku.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm cloud white velikost S-M
Ověřený nákup
příjemný materiál
0 ×Nahlásit
Jana, Mělníkflag
Hodnoceno 07.02.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm atlas red velikost S-M
Ověřený nákup
Barva atlas red vypadá krásně
Nerozeznala bych od originálního pásku
Za tu cenu super
Krásně sedí
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 10.01.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm deep green velikost S-M
Ověřený nákup
Cena
Barva
Pohodlné na ruce
Žádné
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 03.01.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm cloud white velikost S-M
Ověřený nákup
Cena
Vzhled
Pohodlné na ruce
Žádné
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08