Obnovit stránku

Recenze Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L

Zajímají Vás názory a recenze na Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L? U nás má zatím hodnocení 4,4 z 5 hvězdiček od 115 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L i vy.
Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L - Řemínek
Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L
Skladem > 10 ks
219,-
Do košíku
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 12.02.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L
Ověřený nákup
zapínání a uchycení dobře funguje, barva pěkná
je mírně slabší než originál
0 ×Nahlásit
Holúbeq, s.r.o., Šurany 1flag
Hodnoceno 07.01.2024, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm solid black velikost M-L
Ověřený nákup
Neviem či predchádzajúce recenzie sú na rovnaký produkt, pretože môj náranok presne sedí (AW 7, 45mm) materiál pôsobí na pohľad aj na dotyk kvalitne a náramok je prakticky identický ako originál.
Príjemný materiál
Presne sedí
Na pohľad kvalitné prevedenie
0 ×Nahlásit
Jakub, Nové Dvoryflag
Hodnoceno 17.11.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L
Ověřený nákup
Produkt je za pár korun tudíž tomu odpovídá i kvalita zpracování. Není to prostě dokonalé jako originál.
Cena
Barva
Pohodlný
Nesedí zámky
Pohybuje se a částečně přesahuje přes hodinky
Je dost tvrdý
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 15.11.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm atlas red velikost M-L
Ověřený nákup
Bežná kvalita i funkčnost, kvalita není Apple, ale za cenu pásku to asi nikdo soudný nemůže očekávat.
Za 5méně než 200 Kč jsou jen samá pozitiva
Pokud se někomu nelíbí kvalita, může si koupit origo Apple, takže při ceně pásku psát, že něco nesedí nebo nelícuje mi přijde trochu mimo.
0 ×Nahlásit
Štefan, Bratislavaflag
Hodnoceno 10.10.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm pure beige velikost M-L
Ověřený nákup
Krásna farba
Veľmi lacný
Neužil som si dlho dostal som alergiu
0 ×Nahlásit
Pavel, Mostflag
Hodnoceno 26.09.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm steel gray velikost M-L
Ověřený nákup
zámky vůbec nedrží, vráceno.
0 ×Nahlásit
Jakub, Praha 10 - Vršoviceflag
Hodnoceno 17.08.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm sharp blue velikost M-L
Ověřený nákup
Sedí dobře v zámcích AW8 45mm
Vypadá jako originál
Dráždí kůži při sportu i delším nošení.
Hrozně dlouhý, normální člověk ho zapne na posledních pár dírek.
Aktivním uživatelům doporučuji koupit originál.
Vyhozené peníze, vracím.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.07.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm cloud white velikost M-L
Ověřený nákup
Koupil jsem si tři řemínky. Zpracování mi vyhovuje, na ruce mi sedí dokonce lépe než originál. Největší nedostatek je ale provedení zámku, ze tří řemínků jeden sedí dobře, jeden sedí špatně a jeden nesedí vůbec.
Provedení, materiál, cena.
Zámky nesedí moc dobře.
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.07.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm cherry red velikost M-L
Ověřený nákup
Koupil jsem si tři řemínky. Zpracování mi vyhovuje, na ruce mi sedí dokonce lépe než originál. Největší nedostatek je ale provedení zámku, ze tří řemínků jeden sedí dobře, jeden sedí špatně a jeden nesedí vůbec.
Provedení, materiál, cena
Zámky moc nesedí
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 22.07.2023, varianta Eternico Essential pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm honey yellow velikost M-L
Ověřený nákup
Koupil jsem si tři řemínky. Zpracování mi vyhovuje, na ruce mi sedí dokonce lépe než originál. Největší nedostatek je ale provedení zámku, ze tří řemínků jeden sedí dobře, jeden sedí špatně a jeden nesedí vůbec.
Zpracování, materiál, cena.
Zámky nesedí moc dobře.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03