Obnovit stránku

Recenze Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý

Zajímají Vás názory a recenze na Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý? U nás má zatím hodnocení 4,8 z 5 hvězdiček od 63 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý i vy.
Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý - Řemínek
Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý
Prodej skončil
Martin, Herinkflag
Hodnoceno 12.07.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm limetkový
Ověřený nákup
lepší jak originál
provedení není co vytknout
má i zajištění řemínku
snad jen barva není tak zářivá jako na fotce
0 ×Nahlásit
Josef, Voticeflag
Hodnoceno 03.06.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm limetkový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalitní zpracování.
0 ×Nahlásit
Petr, Rakovník 1flag
Hodnoceno 21.04.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm oranžový
Ověřený nákup
Oproti jiným recenzentům jsem nezaznamenal žádné problémy. Řemínek pasuje naprosto přesně, zpracování bezchybné. Myslím, že vydrží mnohem déle, než originál. Chystám se pořídit ještě zelený.
jednoznačně cena oproti originálu
příjemný materiál
pevnější (není tak moc poddajný jako originál)
poměr cena/kvalita bezkonkurenční
0 ×Nahlásit
Daniela, Praha 9 - Újezd nad Lesyflag
Hodnoceno 25.03.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm oranžový
Ověřený nákup
Prostě řemínek, celkem příjemný materiál
Dostanete k němu 2 hodinářské šroubováčky, ale na řemínek potřebujete klasický křížový, takže to nevyměníte
0 ×Nahlásit
Adam, Bratislava - Nové Mestoflag
Hodnoceno 18.03.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm červený
Ověřený nákup
hoci je remienok na dotyk tvrdší pri ohybe od originálu, materiál je za mňa oveľa príjemnejší ako originál - vôbec sa mi pod ním nepotí koža
vyzerá to na kvalitné spracovanie, uvidíme koľko reálne vydrží
originál by som už za tú nekupoval, toto je určite viac ako dobrá alternatíva
0 ×Nahlásit
Marián, Karlovy Vary 20flag
Hodnoceno 15.03.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm limetkový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Značka
Slušné zpracování
0 ×Nahlásit
Marián, Karlovy Vary 20flag
Hodnoceno 15.03.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm oranžový
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Značka
Slušné zpracování
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 30.01.2024, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý
Ověřený nákup
Subjektivně příjemnější materiál, než standardní Garminí silikonový řemínek.
Výborná cena oproti originálu, navíc na něj byla další akce.
Už se mi podařilo jeden přetrhnout v uchycení na osičku hodinek :)
0 ×Nahlásit
Martin, Šestajoviceflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm oranžový
Ověřený nákup
Materiál - řekl bych že je příjemnější než originální. Trvanlivost ukáže čas.
0 ×Nahlásit
Firmaflag
Hodnoceno 06.09.2023, varianta Eternico Essential pro Garmin QuickFit 22mm černý
Ověřený nákup
cena
kvalita
sedí jak má
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01