Obnovit stránku

Recenze Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black

Zajímají Vás názory a recenze na Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black? U nás má zatím hodnocení 4,1 z 5 hvězdiček od 93 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black i vy.
Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black - Řemínek
Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black
Na objednávku – termín upřesníme > 10 ks
249,-
Do košíku
Karel, Heřmanův Městecflag
Hodnoceno 04.02.2024, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Pure White and Black
Ověřený nákup
Vzhled
Je fakt hodně krátký, tak pro malé děcko
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 27.01.2024, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black
Ověřený nákup
Větrá.. nepotí se pod ním pokožka
Po 3 výměnách řemínku přestal fungovat zámek pro uchycení k hodinkám. Už je v koši a tu kaši ani nebudu reklamovat.
0 ×Nahlásit
Zákazníkflag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Elephant Gray and Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Spolehlivost , rychlost , doporučuji
0 ×Nahlásit
Roman, Sokolovflag
Hodnoceno 09.01.2024, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Cloud White and Beige
Ověřený nákup
cena
0 ×Nahlásit
Peter, Sečovceflag
Hodnoceno 08.01.2024, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Dark Gray and White
Ověřený nákup
Od neoriginálneho náramku s touto cenou som to vôbec nečakal. Zaobstaral som si biely variant a po pol roku je stále biely, nezbledol. Stále žiarivo biely ako nový. Bál som sa kvality, či sa nebude sám rozopínať. Musím povedať ze sa neodopol/nerozopil ani raz a to ho využívam aktívne ( napr. zjazdy trailov na bicykly ). Oproti náramku nike je troška kratší. Veľmi prekvapil, môžem len odporúčiť.
Odolný (drží si farbu aj po dlhom čase)
žiadne som nenašiel
0 ×Nahlásit
Veronika, Brezová pod Bradlomflag
Hodnoceno 28.12.2023, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Pure White and Black
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Odporúčam
0 ×Nahlásit
Samuel, Popradflag
Hodnoceno 25.12.2023, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Deep Black and Gray
Ověřený nákup
Všetko super na koľko je to na viac typov myslel som že bude dosť dlhy že si každý prispôsobí podľa seba bohužiaľ na moje väčšie zápästie stačí len na prvú dierku a teda mi vyskakuje z dierky spodok ramienku čo je pomerne otravne ale za takú cenu aj keby som ho po týždni vymenil za druhý má to trápiť nebude :)
Design
Vzdušný nepotí sa tak ruka
Jednoduchá aplikácia
Cena
Nieje viac variant dĺžky ja bohužiaľ veľmi asi nevyužijem na koľko mám hrubšie zápästie a ledva som zapol na prvú dierku a tým pádom mi vyskakuje bojím sa aby sa neodopli
Viac dĺžkových variánt nie je
0 ×Nahlásit
Milan, Chotěbořflag
Hodnoceno 20.10.2023, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Cloud White and Beige
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Naprostá spokojenost
0 ×Nahlásit
Milan, Chotěbořflag
Hodnoceno 20.10.2023, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / Ultra 49mm Cloud White and Pink
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Naprostá spokojenost
0 ×Nahlásit
Jan, Prahaflag
Hodnoceno 28.09.2023, varianta Eternico Sporty pro Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm Pure Black and Khaki
Ověřený nákup
Cena
Funkčnost
Kvalita
Bezproblémové připnutí k AppleWatch
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09