Obnovit stránku

Recenze Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá

Zajímají Vás názory a recenze na Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá? U nás má zatím hodnocení 4,5 z 5 hvězdiček od 132 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá i vy.
Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá - Myš
Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Skladem > 10 ks
499,-
Do košíku
Pro Rama spol. s r.o., Liptovský Hrádokflag
Hodnoceno 02.04.2024, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Kvalita za rozumnú cenu.
0 ×Nahlásit
Ladislav, Třeboňflag
Hodnoceno 02.02.2024, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup
levna mys ale velmi dobre padne do ruky navic prijemny povrch
vse vcetne umisteni tlacitek je OK
prose dela co ma a vzhledem k cene nad ocekavani dobre. Zatim asi nejlepsi z me flotily levnych vertikalnich mysi
0 ×Nahlásit
Michael, Nové Strašeciflag
Hodnoceno 01.02.2024, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup
cena
dobře se drží
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 24.01.2024, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup
Velká očekávání od ergonomické myši
Velmi špatná přesnost, ale to bude jiným postavením ruky
0 ×Nahlásit
Bytoviny s.r.o., Bratislavaflag
Hodnoceno 23.01.2024, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Je fajn ale je užšia ako jej širšia sestra, ktorá mi vyhovuje viac. Túto mi odporučil ujko v predajni. Mám malé ženské ruky a je fajn, ale tá širšia je top. Ak nepotrebujete pracovať veľa na PC, táto bohato postačiu.
0 ×Nahlásit
UTU s. r. o., Mariankaflag
Hodnoceno 31.12.2023, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
iba 1600 DPI
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 17.12.2023, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 bílá
Ověřený nákup
skvělá, funkční, pohodlná
používám už rok denně a jede bezvadně
trošku se špiní (materiál je takový jemný, jakoby "sametový", což je sice fajn do ruky, ale taky se trošku po delším používání zabarvuje od prstů - i když nejsou špinavé)
0 ×Nahlásit
Daniel, Kolínflag
Hodnoceno 28.11.2023, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup
cena
příjemná do ruky
dlouhá výdrž
0 ×Nahlásit
Zdeněk, Kuřimflag
Hodnoceno 27.11.2023, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Měl jsem před tím vertikální myš Trust, která mi na 100 procent vyhovovala. Tato je dobrou náhradou, ale má kolečko blíže k dlani, což je pro ovládání méně pohodlné. Pro menší ruku by měla být v pohodě.
0 ×Nahlásit
Blanka, Náchodflag
Hodnoceno 14.11.2023, varianta Eternico Wireless 2.4 GHz Vertical Mouse MV300 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Zatím perfektní
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18