Obnovit stránku

Recenze EVOLVEO T3 černá

Zajímají Vás názory a recenze na EVOLVEO T3 černá? U nás má zatím hodnocení 4,6 z 5 hvězdiček od 86 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s EVOLVEO T3 černá. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na EVOLVEO T3 černá i vy.
EVOLVEO T3 černá - Počítačová skříň
EVOLVEO T3 černá
Skladem > 5 ks
1 349,-
1 190,-
Do košíku
Ondřej, Nová Vesflag
Hodnoceno 16.05.2024, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup
zajimavy napad, ze je zdroj zvlast dole, ale kabely mi spatne dosahnou, kam maji. byl trochu problem to spravne osadit
0 ×Nahlásit
Dalibor, Malé Žernosekyflag
Hodnoceno 27.02.2024, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup
Tiché ventilátory
Cena
prostorná a adekvátně vyvýšená s protiskluzovými patkami
prostorná a adekvátně vyvýšená s protiskluzovými patkami
prostor pro kabely od zdroje je malý. Hodně místa zabírají sloty pro Pevné disky, tak jsem sloty pro pevné disky odstranil
0 ×Nahlásit
Patrik, Martinflag
Hodnoceno 21.01.2024, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup
mohli by byť lepšie info o max.dlžke zdroja.
ventilatory su 3 a nie dva osadene. 2hore a jeden zo zadu
davam negativnu pre nedostatok miesta pre môj zdroj ktoreho dlžka je 20cm. Vraciam produkt.
0 ×Nahlásit
Jaroslav, Liberec XXXIIIflag
Hodnoceno 19.01.2024, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Snadná a rychlá montáž komponentů, díky jejich uspořádání. Předinstalované ventilátory a dobrá cena.
0 ×Nahlásit
Jakub, Prahaflag
Hodnoceno 12.11.2023, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup
kupodivu povedené rozložení pro kabeláž (ze zadní strany) a disky + příslušenství
prostorná a adekvátně vyvýšená s protiskluzovými patkami
3 tiché dostačující ventilátory
cena výkon ergonomie je skvělá
Někoho možná potěší prosklená bočnice
šikovné nasouvací rámečky pro dva HDD 3.5ky disky
dva větráčky jsou namontované na horním výdechu. Což je super když má člověk počítač na stole a ne zasunutý ve stojanu stolu.
Já si je musel přehodit na čelní stěnu, nicméně skříň nemá úplně ideální nasávací prostor, jen úzké pásky po stranách. Stačí to, ale časem si vyřežu díru do předního krytu a udělám si tam svojí mřížku s filtry.
filtry jsou jen laciná hrubá mřížka, tudíž proti prachová odolnost menší, ale v téhle cenovce je to běžná věc.
prostor pro kabely od zdroje je malý. Hodně místa zabírají sloty pro Pevné disky a kabely od zdroje musí člověk hodně vykrucovat , přitom by stačilo místo rozšířit jen o pár centimetrů
0 ×Nahlásit
Anton, Rakováflag
Hodnoceno 19.10.2023, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
5.25 externá pozicia
Pekna
Tiché ventilátory
Cena
0 ×Nahlásit
Pavel, Mikulovflag
Hodnoceno 06.08.2023, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup
Super nema chybu
0 ×Nahlásit
Michal, Travčiceflag
Hodnoceno 19.06.2023, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup
tichá, dobře zabaleno
0 ×Nahlásit
GRAFPRINT s.r.o., Zvolenflag
Hodnoceno 25.05.2023, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
dobrá krabica za tú cenu
0 ×Nahlásit
Tomáš, Borekflag
Hodnoceno 01.05.2023, varianta EVOLVEO T3 černá
Ověřený nákup - recenze ze srovnávače
Až překvapivě dobrá. Instalace a manažment kabelů absolutně bez problémů. Skříň již obsahovala 3 tiché 12cm větráky.
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09