Obnovit stránku

Recenze Expres Menu Polévka Boršč

Zajímají Vás názory a recenze na Expres Menu Polévka Boršč? U nás má zatím hodnocení 4,0 z 5 hvězdiček od 26 uživatelů. Níže na této stránce naleznete od ostatních zákazníků také jejich konkrétní zkušenosti s Expres Menu Polévka Boršč. Určitě budeme ale rádi, když nám po koupi napíšete hodnocení na Expres Menu Polévka Boršč i vy.
Expres Menu Polévka Boršč - MRE
Expres Menu Polévka Boršč
Skladem 5 ks u dodavatele
125,-
Do košíku
Kateřina, Praha 9 - Střížkovflag
Hodnoceno 26.06.2023, varianta Expres Menu Kulajda s liškami
Ověřený nákup
výborná polévka
vysoká váha
0 ×Nahlásit
Peter, Hlohovecflag
Hodnoceno 10.06.2023, varianta Expres Menu Dršťková polévka
Ověřený nákup
nič
veľmi som sklamaný, polievky chutia na jedno kopyto, slaná cesnakovo bylinkova, smradlavá voda. Za tú cenu a peknú reklamu som čakal niečo čo sa dá aj zjesť.
0 ×Nahlásit
David, Praha 9 - Miškoviceflag
Hodnoceno 26.02.2023, varianta Expres Menu Polévka Boršč
Ověřený nákup
Výborná chuť i konzistence.
Nic
0 ×Nahlásit
David, Praha 9 - Miškoviceflag
Hodnoceno 26.02.2023, varianta Expres Menu Dršťková polévka
Ověřený nákup
Konzistence dobrá, dršťky krásně měkké.
Vadila mi divná vůně. Skoro zápach hověziny, jako u kravína :)
0 ×Nahlásit
Michal, Batelovflag
Hodnoceno 03.02.2023, varianta Expres Menu Gulášová polévka
Ověřený nákup
ideální na cesty
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 25.09.2022, varianta Expres Menu Gulášová polévka
Ověřený nákup
Rozhodně to není porce pro dva, je jen jedna pro dospělého člověka. Vysoká cena. A nemá to říz, musel jsem to dochutit, je to mdlé.
Cena
Nedochucené
Malá porce
0 ×Nahlásit
Petr, Prahaflag
Hodnoceno 25.09.2022, varianta Expres Menu Kuřecí vývar s masem a zeleninou
Ověřený nákup
Rozhodně to nejsou dvě porce a to ani dětské. Jedna porce pro dospělého. Taky cena je předražená, hodnota je jen pár desetikorun.
Cena
Množství
Nedochucené
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 26.03.2022, varianta Expres Menu Dršťková polévka
Ověřený nákup
priprava (da sa zjest aj za studena ked je clovek hladny)
cele drzky
0 ×Nahlásit
Anonymní zákazníkflag
Hodnoceno 16.03.2022, varianta Expres Menu Gulášová polévka
Ověřený nákup
Keby som nevedela co jem, nepovedala by som, ze je to gulasova polievka. Nebola zla, ale bola INA.
Husta, zasyti 2 ludi. Zemiaky aj maso boli makke, akurat dobre uvarene.
Mne prisla moc slana, zvlastne dochutena.
0 ×Nahlásit
Peter, Rimavská Sobotaflag
Hodnoceno 01.03.2022, varianta Expres Menu Kulajda s liškami
Ověřený nákup
smrdí to ako stará kuchynská handra
nevábna sladkokyslá chuť
nikdy viac
0 ×Nahlásit

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03